Заливам пиленцето с яйца и става малка фантазия! Крехко, нежно и много сочно:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пилешкото е сред най-използваните видове месо в домакинството. Днес ви предлагаме да опитате тази фантастична и лесна рецепта за пилешко филе , с която ще задоволите капризите на всички в семейството.

Получава се сочно, нежно и невероятно вкусно ястие . Можете да добавите подправки по желание, важна е техниката за приготвяне. Ето как се прави най- крехкото пиле пане :

Пак спипаха пратки птиче месо със салмонелаБългарска агенция по безопасност на храните (БАБХ) установи три пратки с птиче месо от Полша за Бълг…Jan 21 2020vijti.com

Крехко пиле пане
Продукти:
2 пилешки филета (пеперуди)

3 яйца

2 супени лъжици нишесте

2 скилидки чесън

зелени подправки на вкус

сол и подправки по ваш вкус

олио

Приготвяне:
Измийте месото, подсушете с хартиени салфетки и го нарежете на тънки ивици. Начукайте ги леко, осолете и подправете с желаните подправки.

Отделете жълтъците от яйцата и ги смесете хубаво с пилешкото месо. Оставете месото за половин час да се маринова.

След 30 минути добавете нишестето към пилето и разбъркайте.

Добавете малко сол към белтъците и разбийте на твърда пяна.

Потопете всяко филенце в разбит белтък и пуснете в тигана с добре загрято олио. Пържете само за няколко минути от всяка страна, до зачервяване.

БългарияЗдраве 6-годишни деца се тресат от пубертет заради пилешкото месоНе давайте на децата си пилешко месо, защото то води до ужасно повишаване на женския полов хормон и …Mar 14 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!