БългарияЗдраве 6-годишни деца се тресат от пубертет заради пилешкото месо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не давайте на децата си пилешко месо, защото то води до ужасно повишаване на женския полов хормон и до нежелателни изменения в организма, съветва Борислава Сапарева. Tя разказа как дъщеря ѝ Симона влиза в пубертета още когато е на шест години. Тогава гърдите на малкото момиче се подули и жената се наложило да потърси ендокринолог, за да се убеди, че то няма раково заболяване. Момичето чувствало и болки в коленете.

Слънцеядът Иван Стойчев: не съм ял храна от 2009 година!Възможно ли е да спрем храната завинаги? Дори не си го мечтаем. Знаем какво се случва с болните от а…Mar 5 2020vijti.com

„По един-два пъти в седмицата си хапвах пилешко. Беше ми вкусно“, сподели Симона. Вместо тумор, лекарите установили увеличение на женския полов хормон естрадиол 10 пъти над нормата.

Птицевъдите хранят пилетата с него, за да наедряват по-бързо и за 20-30 дена да станат годни за продажба, уточнява началника на Трета гинекологична клиника при Университетска болница „Майчин дом“ в София проф. Милко Сираков (на снимката). Според него, ако птиците бъдат убити скоро след като са хранени с хормона, той остава в месото и така се предава на човека.

В неговата практика имало и по-куриозни случаи от този на Симона. Случвало се е на деца още в 4-годишна възраст да им растат гърдите и да им се уголемяват матките. След като момичетата започват да пазят диета и да не ядат пилешко, нивото на женските полови хормони влиза в нормата, уточнява лекарят.

Покойният вече птицевъд Благо Джиев приживе много пъти казваше, че почти всички животновъди използват антибиотика кокцидиостатик, защото без него птиците може да измрат. Седмица преди птиците да бъдат заколени, обаче – той се спира и затова нямало опасност за месото. Той изразяваше своите опасения, че месото, което се внася, не е подложено на същия контрол, както на българските производители.

„Това, че хомосексуализмът се разраства като епидемия всяка година, е показателно. Някой иска да го приемем като нещо нормално, като мода. Това е заради храната”, коментираше птицевъдът.

На 8 като на 80: Малко дете почина от рядко заболяване8-годишно момиченце от Украйна почина от рядка болест, от която страдат едва 160 души по целия свят.…Feb 16 2020vijti.com

 

Източник: TV7

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!