Принцеса Даяна убита от Специалните служби, за да не разкрие изнасилванията в кралския двор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хакерската група Anonymous се завърна след три години бездействие, съобщава АВС news. Няколко шокиращи подробности около смъртта на принцеса Даяна са публикувани в акаунта в групата в Twitter, което със сигурност ще ви изненада.
Анонимният туит подсказва, че смъртта на принцеса Даяна е била конспирация на кралското семейство, към което принцесата принадлежала.

Зла прокоба: Участта на Даяна се стоварва върху МеганМеган Маркъл и принц Хари се изправят срещу британските медии. Херцогът и херцогинята на Съсекс пред…Oct 2 2019vijti.com

Хакерската група твърди, че кралското семейство трябвало да скрие тайните си и, за да го направят, разбира се, планирали да ликвидират принцеса Даяна… През 1996 г. принцесата се развежда с принц Чарлз. Преди да скъса връзки с кралското семейство, принцеса Даяна забеляза някои доказателства за трафик на хора в кралското семейство.

Според Anonymous, принцеса Даяна записала свидетелства на жертви, за които се твърди, че са били изнасилени в Кралския двор. Не само това, Диана също работела, за да получи възможно най-много показания от жертвите и да събере достатъчно доказателства за престъпленията. Но преди Даяна да го направи, тя загина при автомобилна катастрофа.

Anonymous разкриват, че не става въпрос за инцидент, а за убийство на принцеса Даяна, която последователите й официално наричаха „Розата на Англия“.

Тайното „отмъщение“ на Даяна не е забравено и след 22 годиниИзвестна като най-сниманата жена в историята, принцеса Даяна бързо се превръща в модна икона, когато…Sep 22 2019vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!