Тайното „отмъщение“ на Даяна не е забравено и след 22 години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известна като най-сниманата жена в историята, принцеса Даяна бързо се превръща в модна икона, когато се омъжва за принц Чарлз. Но дори и след развода тя не се страхува да експериментира с цветовите гами и стилът й остава неподправен и до днес. Но една черна рокля, с която се появява на събитие на „Венити Феър“, разбунва духовете и шокира света. С нея тя нарушава и кралския протокол, потъпквайки правилото, че една кралска особа може да носи черно само по време на траур.
На 29 юни 1994 г. принцесата на Уелс се появява с черна коктейлна рокля, която подчертава изящната й фигура. Обществеността тогава остава поразена от вида на принцесата на народа. Американският сайт HuffPost излиза със заглавие: „Това е рокля, която казва: „Не ми пука“.
Разплетоха мистерията с истинския гроб на принцеса Даяна22 гoдини cлeд ĸoнчинaтa й тeмaтa вce oщe e aĸтyaлнa Ceнзaциoнни нoви cнимĸи пoĸaзвaт тoчнoтo мяcтo,…Sep 9 2019vijti.com

Повод за облеклото на Даяна се оказва дългоочакваният филм на „Би Би Си“ за принц Чарлз, в който той вече не отрича за аферата си с Камила.
Много медии наричат тази рокля „Черната рокля на отмъщението“. А запомнящият се тоалет е дело на гръцката дизайнерка Кристина Стамболян.
Модният стилист Алекс Лонгмор заявява: „За първи път хората видяха новата Даяна. Тази, която не се нуждае от кралското семейство, особено от принц Чарлз. В тази рокля тя излъчваше увереност и независимост. Класическият случай, когато жена носеше роклята, а не обратното.“
Британският кралски биограф Андрю Мортън разказва пред „Дейли Мейл“, че Даяна е трябвало да се появи с друга рокля, но в последния момент е променила решението си:

„Планът беше да облече рокля на „Валентино“, но тя много се издразни на съобщението им, което те изпратиха до медиите. Разгласиха новината, че тя ще бъде с техен тоалет. Даяна сметна тези действия за доста самонадеяни. Тогава тя се допита до неин приятел и той я посъветва да облече нещо много дръзко.“
До появата й на събитието на „Венити Феър“ в Хайд Парк в Лондон лейди Ди почти никога не си позволява да носи впити рокли.
Макар че през 1992 г. Даяна и Чарлз са официално разделени, разводът им продължава повече от четири години.

Източник: Марица
Дали катастрофата, в която загива принцеса Даяна, е просто нещастен случай: Възможно ли е тя да е планирана внимателноВъзможно ли е тя да е планирана внимателно? И с каква цел – да се убие принцесата или просто да се и…Sep 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!