Маги от Ергенът си е татуирала името на годеника на Анелия-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Явно неслучайно няколко от участничките в „Ергенът“ обвиниха Маги, любимката на Алек Младенов, че обича луксозния начин на живот и няма начин да отиде на палатка за романтично преживяване с мъжа на мечтите си. Жени като Магдалена Томова са свикнали на скъпи дрехи, скъпи бижута и скъпи екскурзии.

Това обаче е така не защото е работила здраво, за да може да си го позволи, а защото винаги до себе си е била с мъж, който й урежда всичко това.

Блондинката се похвали в предаването, че работи по 16 часа на ден, за да може да живее добре. Тази работа обаче й е уредена от бившия й приятел. Едва ли има заблудени, които смятат, че жена на 30 г., без почти никакъв трудов стаж, може направо да стане управител.

Един друг мъж пък й е осигурил доста скъпарски мигове преди 3 години. Оказва се, че Маги е била гадже и с богаташа Любомир Захаринов, който до съвсем скоро топлеше леглото на фолк певицата Анелия

.

Интересното е, че явно бъдещата тогава звезда в „Ергенът“ е била луда по Любо, поне по парите му. За да го задържи, си е татуирала името му, което ще видите в снимката по-долу.

Според запознати към днешна дата Маги продължавала да има този татус, но го трансформирала в „Любов“, за да не смущава бъдещите си любовници. И все пак да любиш жена с татуировка, посветена на друг, си е унижение за всеки мъж.

Сред унизените мъже се нарежда и самият Александър Младенов. Ергенът си тръгва сам от Гърция, като на финала не може да избере между по-възрастните от него Магдалена и Надежда. Историята обаче има продължение. Няколко месеца след финала Алек и Маги се засекли случайно на събитие и възобновили контакт, прераснал в любовна връзка. В момента те са двойка, колко и да не си подхождат във всяко едно отношение.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!