Новата жена на Джизъса го гледа като писано яйце! Нацели златна мина:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар раздялата им да стана под сурдинка, Благой Георгиев и Златка Райкова успяха да дадат богат материал за одумване в социалните мрежи и пресата. Първо плеймейтката афишира публично връзката си с нов мъж, пускайки клипче, на което двамата страстно се целуват.

Джизъса обаче не остава по-назад, макар и да действа доста по-дискретно.

Дали слуховете, че именно той е сгазил лука за пореден път са верни – това не става ясно, но очевидно футболистът не страда по бившата си изгора Златка.

Благо Джизъса заряза Златка Райкова и заби нова тунингована плеймейтка! /СНИМКИ/ Новата афера на публични личности разбуни духовете. Благой Георгиев е зарязал Златка Райкова заради…Mar 18 2022vijti.com

Мачото се носи за сетен път на крилите на любовта, този път със сексапилна брюнетка. И то не къде да е, а на едно от райските кътчета на планетата – остров Бали.

Папарашко видeо, заснето от български туристи на екзотичното място,  се виждат Благо и новата му приятелка, чието лице обаче остава скрито за камерата. Благой и мистериозната брюнетка пристигнали на плажния бар с още няколко души, чужденци. В продължение на часове, под жаркото слънце, компанията се глезила с наргилета, екзотични плодове и маркови напитки, свидетелстват нашите източници.

Благой Георгиев нова изгора

По думите им посещението на Благо и брюнетката във ВИП-бара не било единичен случай, въпреки цените, които са сред най-солените в региона, пише lupa.bg.

Джизъса нова изгора

„Преди да заминем за Бали, четохме, че Благо е фалирал. Изобщо не изглежда на такъв. Фалирал човек не може да си позволи да си развява шортите из най-скъпия бар на острова“, коментират информирани. А други твърдят, че нежната половинка на Благо била всъщност заможната във връзката.

Новите зъби на Анелия са по-бели и от на Благо Джизъса! (Снимки): Една от любимките на поп-фолка, Анелия , се похвали с нова придобивка в социалните мрежи. Явно пев…Aug 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!