Благо Джизъса заряза Златка Райкова и заби нова тунингована плеймейтка! /СНИМКИ/

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новата афера на публични личности разбуни духовете.

Благой Георгиев е зарязал Златка Райкова заради нова тунингована плеймейтка. По-младата моделка се казва Таня Дешева и е известна като бивше гадже на риалити звездата и фитнес инфлуенсъра Адриан Зурков. Таня и Адриан бяха заедно повече от три години.

Дешева също е плеймейтка. Тя е родом от Благоевград, но от години живее в София, където е станала заварката с Благой, разкриха от Lupa.bg.

Слабият ангел на бившия футболист се предал пред силиконовите прелести на хубавицата, която се различава от Златка само по цвета на косата си. И двете мадами са тунинговани от глава до гърди, имат еднакви вежди, мигли и прически.

Дешева има зад гърда си и един провален брак с бизнесмен от Благоевград, като бракът им изкара около 4 години, а след това македонката се залюби със Зурков, като и с него беше горе-долу толкова.

Благой е хлътнал по Таня, но все още не иска да се показва с нея, защото знае какви ще са коментарите за новата му връзка. Най-набожният ни футболист има 4 деца от 3 различни жени, но далеч не мисли да спира с размножаването си и като нищо съвсем скоро ще забремени и новата си. В социалните мрежи вече текат залози кога ще се появи наследник №5 на плейбоят.

Снимки от марковия купон на Златка Райкова за 36-тия ѝ рожден ден – ето кои ВИП-ове дойдоха (Снимки): Откакто стана примерна майка и сериозно обвързана жена, Злaтĸa Paйĸoвa сякаш забрави за бурното си …Jan 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!