Бизнесмен от Дупница вдигна сватба с хеликоптер за 16-г. си бременна щерка / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Строителният предприемач от Дупница Ангел Георгиев със съпругата си Соня вдигнаха пищна сватба с 350 гости на единствената си дъщеря Теменужка, като ангажираха хеликоптер за младоженците, лимузина за сватовете и македонски оркестър, пише struma.bg.

Сватбата, състояла се миналия петък, дълго време бе тема на разговор в Дупница.

Симеон II вдига най-скъпата сватба в историятаНай-скъпата сватба в родния елит ще вдигне този май Симеон Сакскобургготски. Под венчилото ще мине н…Mar 22 2022vijti.com

Младоженците в хеликоптера

Бабата на Теменужка, на която е кръстена булката, е позната в цяла Дупница с разносна търговия на дрехи, а близките й я наричат „Подвижен бутик”.


Ангел и Соня Георгиеви, родители на булката

„Щастлив съм! Ожених единствената си дъщеря. С майка й създадохме семейство, когато бяхме на по 18 г. Оттогава започнах работа в строителството и събирах пари за детето си. Да има, ако иска да учи, или за сватба, като се ожени. При нас, ромите, традициите са такива – да се женим млади. Със зетя Митко се запознали в интернет преди 1 г. Харесаха се и започнаха да се срещат. Дъщеря ми е на 16 години, бременна в 4-и месец, ще ставам дядо.

Исках сватбата на дъщеря ми да бъде пищна и запомняща се… Това беше мечтата ми, откакто тя се роди, и я осъществих. Наех хеликоптер за около 2000 лв. Младите пристигнаха с него от Самоков до летището край Сапарева баня. Там ги чакаше почти цялата рода.

На слизане от хеликоптера по идея на собственика на ресторанта, където правихме сватбата – Стефан Манов, сложиха червен килим и по него минаха младоженците. Той направи подарък на младите, като ни осигури неговата лимузина и с нея ходихме до Самоков да вземем сватовете за сватбата”, разказа бащата на булката Ангел Георгиев, щастлив от събитието, и продължи: „Поканих оркестър от Северна Македония да весели гостите на сватбата.

Получи се запомнящ се празник, за който ще се говори дълго. Имахме гости от цяла България, роднини, доволни клиенти от Разлог и Сандански. Някои от гостите на тържеството пристигнаха от чужбина – Австрия, Германия, Италия… Гостите дариха предимно пликове с пари на младоженците, с които да започнат живота си.

Младите планират с част от събраните пари да отидат на круиз, но след като се роди бебето, тогава ще пътуват на меден месец”, добави той.

Вуйчото Захари и вуйната Наталия дариха най-много пари на младото семейство

Младоженецът Митко Тодоров е от богата фамилия от Самоков. Бизнесът на родителите му Борис и Елена Тодорови е за изработка на метални огради и конструкции.

85-годишният Силвио Берлускони вдигна символична сватба с 53 г. по-млада булкаБившият италиански премиер Силвио Берлускони символично се ожени за 32-годишната си годеница Марта Ф…Mar 21 2022vijti.com


Източник: Блиц

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!