Ето кой измести Ергена от сърцето на голямата му любов (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За най-желания ерген на България, бившия гребец Виктор Стоянов , се знае, че преди да влезе в риалитито, се е разделил с любовта на живота си. Дамата е впечатляваща красавица с фигура на богиня и е фитнес-инструктор.  Христина Парова е дама, след която на Виктор определено ще му е трудно да намери по-добра – особено сред такива претендентки.

Връзката им официално продължи повече от 6 години, а запознанството им тръгва, разбира се от фитнес залата, където двамата прекарват голяма част от времето си.

Христина Парова

В риалити предаването „Ергенът“ Виктор споделя, че именно Парова е разбила сърцето му и раздялаат им дошла по нейно желание.

За момента красавицата се въздържа от коментари, както за връзката си с него, така и за друго, свързано с личния си живот. Тя изглежда фантастично и ежедневно потвърждава нагледно колко много работа върши във фитнес залата.

Христина

Наскоро бившата дама на сърцето на Виктор Стоянов сподели кадри от бурна вечер, а едно от сторитата подсказва, че вече отново има любов в живота й. На една от многото снимки Хриси се прегръща с по-млад мъж, а като допълнение пише, че той е нейната половинка. Става дума за Александър Пеев, който поне засега все още не е познат в медийните среди.

Алекс от Ергена направи разкрития за тормоз и гаври зад кадърКадър Инстаграм А. Гърдева По време на живо включване в Инстаграм Александра Гърдева разкри интересн…Apr 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!