Новите зъби на Анелия са по-бели и от на Благо Джизъса! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от любимките на поп-фолка, Анелия , се похвали с нова придобивка в социалните мрежи. Явно певицата не си губи времето и въпреки, че сега е момента да работи повече по участията си, тя е намерила време, за да поработят върху усмивката й.

Изпълнителката на „Генерал“ публикува в Инстаграм снимки с бисерните си зъби .

Анелия бели зъби

По всичко личи, че е слагала фасети за още по- изящна усмивка .

Анелия показа луксозния си дом и как отпразнува рождения си ден – ВИДЕОАнелия отпразнува рождения си ден с голямо градинско парти в дома си. Тя събра роднини, приятели и к…Jul 5 2021vijti.com

Брюнетката не може да се нарадва на новата си корекция и за разлика от преди повече се усмихва на снимките, които качва в Инстаграм профила си.

Анелия нови зъби

Трябва да признаем, че усмивката на Анелия вече е по-блестяща и от тази на Благо Джизъса, който доскоро се славеше с най-белите зъби в родния хайлайф – негова запазена марка.

Наскоро певицата беше набедена, че е пипала носа по примера на Камелия и Преслава. Пайнерката обаче опроверга тази клюка и в ефир демонстрира, че няма корекция на обонятелния орган.

Анелия била шокирана, след като разбрала от какво изкарва пари дъщеря й„Дами и господа, вижте. Не съм си оперирала носа, въпреки че навсякъде се пише“, показа в студиото н…Apr 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!