Само с едно памуче в пъпа и се сбогувам с менструалните болки, настинката и кашлицата – опитайте, ще останете учудени от резултата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Знаете ли, че има много лесен начин, по който да облекчите симптомите на грип, хрема, настинка, кашлица и дори менструални болки?
Макар че част от тези заболявания не изглеждат свързани, всъщност има как да се погрижим за болежките, които ги съпътстват, а начинът определено ще ви учуди.
Всичко, което ви трябва, е малко памук и малко спиртен разтвор от 50%.
Просто натопете памучето в спирта и след това го поставете в пъпа си.
Да, сигурни сме, че ви звучи много странно и необичайно.
Но определено ще бъдете поразени от отличния ефект, който има това средство.
Изпитани домашни рецепти с тамян, които ще ви помогнат да се отървете от много болестиТамянът е ароматна маслена растителна смола от дървото Boswellia, което се счита за свещено и има кл…Nov 30 2018vijti.com

Всички жени знаем какво е да те боли силно коремът по време на менструален цикъл, както и всички сме наясно колко неприятна може да бъде една продължителна кашлица, която не може и не може да се облекчи. Затова сме склонни да опитаме всякакви начини, които биха ни помогнали да се почувстваме по-добре.
Можем да ви гарантираме, че този интересен метод моментално помага да се отпуснете, а за известно време болката също бива облекчена. Той идва от така добре познатата и обичана народна медицина и има свойството дори да облекчи мускулни спазми и болки. И макар че изглежда супер странен, той не крие никакви странични ефекти.

Още в мига, в който усетите, че се разболявате, просто натопете памуче в малко спирт, изцедете го внимателно и го сложете в пъпа. Използвайте по-голямо парче памук, за да може да го закрепите добре и да не се измъкне. Ако пък се притеснявате, че има опасност да падне, можете да го покриете с марля, превръзка или дори фолио.
В случай че страдате от менструални болки или пък друг тип болки в корема, просто леко притеснете памучето и бързо ще усетите облекчение.
Опитайте още сега, ако страдате от някое от посочените заболявания. Ще видите как бързо ще почувствате така мечтаното облекчение. И не забравяйте да споделите този чуден метод с приятелите си, за да помогнете на колкото се може повече хора в нужда. Ще ви бъдат искрено благодарни.
Свинската мас лекува успешно тези заболявания и можете напълно да се отървете от скъпите лекарства (РЕЦЕПТИ)Свинската мас отново е на мода, категорични са експерти в областта на медицината, както и спецове от…Nov 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!