Йосиф Сърчаджиев закъса със здравето – тръгна с патерици

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев съвсем е грохнал след смъртта на жена си Райна, която почина преди 2 месеца, пише Галерия. Той понесъл загубата й много тежко и го е закъсал със здравето. Напоследък той се движи с патерица и видимо не е в кондиция.

На 2 май той става на 79 години, но преди 20 – през 2004-та, Йоско както го наричат, едва оживя след тежък инсулт. Трябваха му няколко години, за да се възстанови. Народният артист трудно се справя с домакинството. За рождения му ден най-много да дойдат дъщеря му Ана и нейният полубрат Пролетсин.

Съпругата му беше единствената му опора и тя полагаше огромни усилия след инсулта му. Бракът му с Райна оцелява и след близо 8-годишната му извънбрачна връзка с актрисата Пепа Николова.

Плод на тази връзка е дъщеря им Александра. От години се коментира, че Райна не му е разрешавала да общува с Александра и с майка й Пепа.

Йоско е казвал, че сърцето му винаги е принадлежало на Райна.

Сърчаджиев е известен с антикомунистическите си възгледи. Това обаче не му пречи да е пръв приятел на любимия актьор Стефан Данаилов, който пък е известен с червените си възгледи. Ламбо даже два пъти му спасява живота – веднъж от удавяне в морето, а втория път е след като получава инсулта. Данаилов го премества от болницата в друго лечебно заведение при много добра лекарка, която го връща към живота. Освен това през цялото време, докато боледува, Ламбо е до него, за да му дава кураж.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!