Опитах ги за пръв път като бях на гости у кумата и веднага й взех рецептата. Това са най-вкусните рулца на света

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Повечето от нас са свикнали да приготвят рецепти, които владеят до съвършенство и за които знаят, че ще се харесат със сигурност на най-близките им хора. Понякога обаче ни омръзва да готвим все едно и също, затова започваме да се оглеждаме за различни вкусни изкушения, с които да разнообразим трапезата, но които, разбира се, да не се отразят сериозно на бюджета ни. Днес ще ви споделим една точно такава рецепта – която хем се приготвя с добре познати съставки, хем не излиза никак скъпо.
И най-важното: толкова много ще хареса на вас, семейството ви и приятелите ви, че няма да имате търпение да я приготвите отново в най-скоро време.
И така: вижте как да си направите вкусни и ароматни тиквени рулца.
Винаги можете да разчитате на тази запеканка с картофи и кренвирши, когато няма време, а бързо трябва да се сложи нещо на масатаТова се е случвало във всеки дом – не сте подготвили някакво специално ястие, а току що са ви се оба…Dec 13 2018vijti.com

Необходими продукти:
½ тиквичка (среден размер);
2-3 с.л. грис;
2 с.л. брашно;
магданоз;
босилек;
2 глави лук (среден размер);

50 г гъби;
1 яйце;
1 чушка;
майонеза;
кашкавал (настърган);
сол;
черен пипер;

Начин на приготвяне:
Най-напред настържете тиквичката, като за целта използвате едро ренде. В подходящ съд смесете гриса и брашното, добавете към тях яйцето и разбъркайте добре. В тиган изпържете три палачинки от сместа. За да завиете лесно рулцата, гледайте едната им страна да не е съвсем изпечена.
Върху палачинките (от изпечената страна) подредете настърганата тиквичка, предварително нарязания лук, чушката и гъбите, подправете със солта и черния пипер на вкус.
Завийте рулцата и ги подредете върху хартия за печене. Печете за 15-20 минути на 180 градуса, а малко преди готовност намажете с майонеза и поръсете с настъргания кашкавал. Върнете обратно във фурната, докато кашкавалът се разтопи.

Когато ястието ви е готово, го поръсете с пресните зелени подправки магданоз и босилек.
Това е всичко. Както виждате, няма голяма философия при приготвянето на тази рецепта, освен първоначалното приготвяне на палачинките, което не е чак толкова сложно. Но пък вкусът, който ястието има, определено си заслужава да му отделите необходимото време.
Да ви е сладко и не забравяйте да споделите рецептата със своите приятели. Ще се радваме и на обратна връзка, в случай че решите да я приготвите у дома.
Свински кебап с лук – слагам го в плика и го забравям, а после само обирам овациите на всичкиДнес ще ви предложим една рецепта, която спокойно може да се нарече истинска класика за новогодишнат…Dec 13 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!