Свинската мас лекува успешно тези заболявания и можете напълно да се отървете от скъпите лекарства (РЕЦЕПТИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Свинската мас отново е на мода, категорични са експерти в областта на медицината, както и спецове от козметичната промишленост. Много от нас си спомнят за детството, когато нашите баби използваха този евтин и често подценяван природен продукт като лек за немалко заболявания. Най-често тя се прилага в народната медицина като цяр срещу остра кашлица, бронхити и дори пневмония. Страдащите от дископатия пък неведнъж са се убеждавали в чудесния ефект, който маста оказва при силни болки и кризи. Рецептата е проста – начуква се зелево листо до степен да омекне, намазва се равномерно с обезсолена свинска мас и се поръсва със захар.
Простичка народната рецепта с мед и канела е способна да излекува редица упорити болести, дори и лекарите са възхитени от ефекта йWeekly World News даде списък на заболявания, които могат да се излекуват с мед и канела, в унисон с…Jan 6 2017vijti.com

След това се прави компрес, като обработеното зелево листо се увива с вълнен шал. При простуда и кашлица пък се прилага следната рецепта: в подходящ съд се смесват 2-3 супени лъжици мас, по 1 чаена лъжичка стрита на прах морска сол и сода бикарбонат. Добавя се 1 кафена чаша силна качествена ракия и се разбърква. С получената смес се намазва равномерно цялото тяло.
Друго важно приложение на този чудесен природен продукт е козметиката. Не случайно много от водещите компании в бранша използват свинска мас дори и в най-скъпите си серии. Спокойно можете да спрете да си харчите парите за тях, като ги замените с прости и евтини продукти на основата на маста.

Сапун от свинска мас, натриева основа и ароматни добавки върши чудеса за здравината и блясъка на косата. Намазването на цялото тяло със свинска мас пък ще доведе до мекота и блясък, за каквито не сте и мечтали. Доказан ефект свинската мас има при бременни жени – мазането на кожата със сигурност предотвратява появата на досадните стрии. Единственото условие, което трябва да спазвате, е да проверите дали не сте алергични към този продукт.
Това мазило го има само във ветернинарните аптеки и струва стотинки, но ще се шашнете колко неща лекуваРефригеранс е едно от лекарствата в списъците на ветеринарните лекари – както и на хора със здравосл…Nov 9 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!