Само лъжичка дневно от това масло е достатъчна да изчистите всички органи и системи в тялото си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ще се изненадате, но някои хора не отварят очи с чаша кафе или дори чаша вода с лимон както повеччето от нас. Една лъжица растително масло е първото нещо, което предпочитат да вземат и да подхранят тялото си!
Привържениците на процедурата твърдят: това по чудо помага за подобряване на благосъстоянието. След първия курс ви позволява да забравите за всички лекарства. Маслото на празен стомах допринася за пълното почистване и подмладяване на органите и системите!
Известно е, че на празен стомах тялото най-добре абсорбира всички полезни вещества. А в растителните масла, независимо от вида, съдържанието им е изключително високо .
Откакто си правя това масло косата ми расте като луда, кожата ми е по-нежна, а болките в ставите изчезнахаТова масло от коприва може да се добави в кремовете, мазилата и шампоаните, както и да си приготвите…Apr 16 2019vijti.com

Маслото помага за подобряване на функциите на черния дроб и жлъчния мехур . Поради освобождаването на жлъчката, храната, която след това приемате се усвоява до максимум. Тялото продължава да обработва мазнините през целия ден.
Ползите от подобряването на метаболизма и витаминизирането на организма не свършват. Маслото обгръща стените на стомаха, поради което се притъпява чувството на глад. Ето защо процедурата е особено обичана от тези, които искат да отслабнат .
Как да приемате маслото
Приема на масло трябва задължително да бъде на празен стомах. Не може дори да пиете вода.

Пийте не повече от 1 супена лъжица масло, защото вместо ефекта на лесно и удобно почистване на червата се получава ефект на мощно проникване.
1 чаена лъжичка.
30 минути след като вземете маслото, можете да закусите.
Продължителността на курса е от 1 до 2 месеца, след което трябва да направите почивка за 30 дни.
Свойства на маслата
Всяко от растителните масла има уникални свойства. Какво да избереш, ти решаваш!

Слънчогледово масло – най-достъпният и популярен. Източник на витамини Е и А. Само нерафинирано масло е подходящо за лечение.
Маслото от гроздови семки е шампион в съдържанието на ненаситени мастни киселини, подобрява липидния метаболизъм и намалява нивото на лошия холестерол в кръвта.
Маслото от семена на амарант съдържа линолова киселина – мощен олио и антиоксидант.
Кокосовото масло е най -приятно на вкус и има бактерицидно действие. Допринася за пълното усвояване на хранителните вещества от храната.
Рициново масло ефективно се справя с хроничния запек. Насърчава отделянето на токсини и слуз от червата. Важно е да не се превишава дозата.

Маслото от морски зърнастец има благоприятен ефект върху лигавицата на хранопровода и стомаха. Доказано средство за лечение на гастрит и пептична язва.
Маслото от магарешки бодил почиства и подновява чернодробните клетки, стимулира потока на жлъчката. Продуктът ускорява метаболизма и насърчава загубата на тегло .
Царевичното масло обновява и укрепва клетъчната мембрана, действа като антиоксидант.
Сусамово масло намалява нивото на лошия холестерол в кръвта, почиства и укрепва стените на кръвоносните съдове. Действа като превенция на атеросклероза и инсулт.

Зехтинът е ефективен при хипертония и други сърдечно-съдови заболявания. Благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт, помага за премахване на токсините.
Лененото масло има силно анти-стареене и антиоксидантно действие. Започва и ускорява процеса на отслабване.
Важно: Маслото на гладно имат незабавен ефект върху тялото. Ето защо, при жлъчнокаменна болест, нарушена панкреатична функция, панкреатит, ерозивен гастрит и стомашна язва , маслото е противопоказано без консултация с лекар .
Бъдете здрави и млади!
Източник: lekuvai.bg
Направете си лавандулово масло, много е полезно: Можете да го използвате за куп нещаМного е изписано за кокосовото масло и розовото масло, но е време да обърнем внимание на най-„гъвкав…Apr 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!