Кажете „сбогом“ на болестите с тази напитка, която предпазва от “чумите” на 21-ви век

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази напитка убива паразитите и бактериите в тялото. Формулата датира от Средновековието, когато хората са боледували от всякакви болести и епидемии.
Напитката всъщност е антибиотик, който убива грам-положителни и грам-отрицателни бактерии.
Също така има мощна антивирусна и антигенна формула, повишава кръвообращението в организма и увеличава циркулацията на лимфния поток във всички части на тялото.
Това е чудесно лекарство.
Бъбреците обработват по 200 литра кръв на ден, погрижете се за тях с тази напиткаВярваш или не, бъбреците пречистват около 200 литра кръв всеки ден и премахват токсини и други вредн…Apr 17 2019vijti.com

Тази напитка е помогнала на много хора да излекуват вирусни, бактериални, гъбични и паразитни болести! Силата й не бива да се подценява.
Тайната е в мощната комбинация от висококачествени естествени и свежи продукти!
Забележка:
Можете да носите ръкавици по време на приготвянето, особено при работата с лютите чушки. Бъдете внимателни, миризмата е много силна и може веднага да стимулира вашите синуси.
Необходими продукти:

700 милилитра ябълков оцет (винаги използвайте органичен);
¼ чаша нарязан на дребно чесън;
¼ чаша нарязан на дребно лук;
2 пресни люти чушки;
¼ чаша настърган джинджифил;
2 супени лъжици настърган хрян;

2 супени лъжици куркума на прах и 2 парчета корен от куркума;
Начин за приготвяне:
Разбъркайте всички продукти в съд, с изключение на оцета. След това прехвърлете сместа в буркан. Най-добре е 2/3 от буркана да се състои от продуктите, а останалата част запълнете с оцет.
Затворете здраво и разклатете. Съхранявайте на хладно и сухо място в продължение на 2 седмици. Разклащайте по няколко пъти на ден, а след 14 дни прецедете течността. Не съхранявайте течността в хладилник.

Допълнителен съвет:
Можете да използвате течността в кухнята – смесете с малко зехтин и прибавете към салати или гарнитури.
Начин на употреба:
Не разреждайте с вода, това ще намали ефекта.
Приемайте по 1 супена лъжица всеки ден за укрепване на имунната система. Ако искате да увеличите дозата, трябва да имате предвид, че дневния максимум е 1 малка чаша.

Ако се борите със сериозно заболяване или инфекция, вземете 1 супена лъжица, 5-6 пъти на ден. Тази напитка е безопасна за бременни жени и деца, защото продуктите са напълно естествени и не съдържат токсини.
Източник: lekuvai.bg
Ако страдате от безсъние: Един час преди лягане пийте тази вкусна напитка и наблюдавайте какво ще се случи (Рецепта)Всички знаем, че сънят играе съществена роля за физическото и психическото здраве. Сънят лекува и ре…Mar 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!