Майка ми рисуваше квадрати с йод на гърба на баща ми, а като ми каза защо, веднага я помолих да направи и на мен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Йодът е елемент, който ни помага в процеса на дезинфекция на рани и травми. Ясно е, че в организма ни се съдържа определено количество йод, което помага на организма ни да функционира нормално.
Когато в организма ни има дефицит на йод това може да доведе до различни здравословни проблеми. Днес ви представяме един много лесен метод, с който не само можем сами да видим дали организма ни има нужното количество йод, но и можем да си помогнем при простуда и травми. Става въпрос за йодна решетка.
Йодната решетка се прилага върху кожата на човек с помощта на клечки за уши.
За всички, прехвърлили 40-те: Ако не искате здравето ви да се влоши, забравете за тези храниЖената достига зрялостта си на около 40 години. На тази възраст тя се чувства още млада по дух, но в…Jan 5 2019vijti.com

За да си я направим, трябва да потопим клечката в йоден разтвор 5 % и се рисуват хоризонтални и вертикални линии. Квадратчетата, които се получават е добре да са с размер 1 кв.см.
Когато йодът проникне в кожата, той започва да се бори с бактериите в организма и ги унищожава. За да разберем дали имаме нужното количество йод в организма си, трябва да си нарисуваме решетката от вътрешната страна на бедрото.
СЛЕД ТОВА ТРЯБВА ДА ПРОСЛЕДИМ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ТОЙ ЩЕ ПОПИЕ В КОЖАТА.
Ако това се случи в първите 3 часа, това значи, че йодът в оргаизма ни е много малко и трябва непременно да се консултираме с лекар.
Ако йодът попие в рамките на 6 до 8 часа, значи имаме малко недостиг в организма. Ако пък нямаме проблеми с количеството йод в организма, решетката трябва да изчезне чак в края на деня. Когато имаме простуда е добре да направим решетка върху стъпалата си и прасците си, за да облекчим симптомите. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Проф. Донка Байкова разби диетите на пух и прах: За добро здраве е достатъчно само 2 пъти седмично да правим товаИзвестният експерт по здравословно хранене професор Донка Байкова даде ценни съвети как да поддържам…Jan 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!