Отиде си един от най-обичаните актьори: Той не успя да се пребори с коварната болест и загуби битката с живота

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обичаният от всички актьор Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст. На 28 декември м.г. той беше приет във ВМА, предаде бТВ.
Ласкин е изиграл множество роли в театъра, снимал е в български и чужди филми.
През 1986 г. детският сериал „Васко да гама от село Рупча” го превръща в най-популярното момче у нас. По-късно завършва ВИТИЗ. Помнят се ролите му и в сериали като „Хайка за вълци” и „Дунав мост”.
През последните години умът и острият му език имаха свой „живот” в социалните мрежи – коментарите му предизвикваха люти спорове и стотици споделяния.
Неприятна изненада очаква всички собственици на селски къщиСобствениците на вили и къщи в провинцията, които имат и други жилища, ще бъдат неприятно изненадани…Jan 6 2019vijti.com

Започва професионалната си театрална изява на сцената на Театър „Сълза и смях“ през 1991 г. Играл е на сцените на почти всички софийски театри, още като студент се помнят ролите му в Народния театър, МГТ „Зад канала“ и Театър „Българска армия“. От 1997 г. е актьор в Театър „Българска армия“. На сцената на ТБА е известен с ролите си в постановки на Красимир Спасов, Крикор Азарян, Николай Ламбрев, Стефан Москов, Бина Харалампиева, Андрей Аврамов, Борис Панкин. През 2009 г. участва в пиесата на Захари Карабашлиев – „Неделя вечер“, реж. Здравко Митков.[1]Играе на сцената на театър „Антон Страшимиров“ Стара Загора ролята на Иванов от пиесата на А.П. Чехов „Иванов“.

Занимава се с продуцентска дейност и участва в компания за продуциране, лансиране и утвърждаване на млади таланти в България. Член е на журито на Международния фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира „Велко Кънев“ в Тополовград.]
До 2014 г. играе в театър „Българска армия“.
Играл е в десетки български игрални филми, сред които „Васко да Гама от село Рупча“, „Честна мускетарска“, „Вагнер“, „Хайка за вълци“, „Дунав мост“ и „Магьосници“, „Колобър“, „Наричаха ме чичо“, „Рут“, „Църква за вълци“, „Най-важните неща“, „Грях“, „Стъклената река“ и в над двадесет европейски и американски продукции от периода 1989 – 2007 г.
Източник: vesti.bg
12 гoдини cлeд зaвpъщaнeтo на медицинските ни сестри от Либия: Нася Ненова успя да постигне частично отмъщениеБлизo 12 гoдини cлeд зaвpъщaнeтo y нac, eднa oт paзcлeдвaнитe, cъдeни и ocъдeни в Либия пo т.нap. „C…Jan 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!