Известен диетолог разкри тайната как хората да са слаби като фиданки и то без глад

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Диетологията е сериозна наука. Последните изследвания в тази сфера недвусмислено показват, че безразборното прилагане на една или друга, често широко рекламирани диети не само не води до желаните резултати, но може сериозно да увреди здравето на най-упоритите „гладуващи“!
Доктор Джоузеф Меркола е виден диетолог,
който с право претендира, че е разкрил тайната на слабата фигура.
Според него, доброто здраве и младежкото излъчване се обуславят от правилното комбиниране на храните.
По-долу ви представяме препоръчаните от д-р Меркола комбинации от храни и напитки с доказано траен здравословен ефект върху здравето и фигурата.
С тази диета на Маргарита Королева ще загубим 10 килограма завинаги: Световният хит в отслабванетоΠoчивĸaтa нa мopeтo Bи пpeдcтoи и иcĸaтe дa cвaлитe излишнитe ĸилoгpaми бъpзo и зaвинaги!? Aĸo нe cт…Jan 7 2019vijti.com

С тяхна помощ не само ще подобрите нeсъществено здравето си, но и ще избегнете употребата на скъпи медикаменти и безсмислена хирургия, за да достигнете слаба и изящна фигура!
1. Изненадващо, „вечна младост“ (т.е. забавяне на процесите при стареенето) ще постигнете ако консумирате редовно комбинациите домати – яйца или лук – яйца. Това е така, както доматите, така и лукът са богати на селен, а яйцата – на витамин Е.
Не прекалявайте с топлинната обработка на ястието,
за да не унищожите полезните вещества в него.

2. Направете си салата Капрезе или брускети, представляващи комбинации от леко термично обработени домати и растително масло или домати с маслини.
Така кожата ви дълго ще остане да диша на младост и свежест,
тъй като образуваният в доматите, в комбинация с растителното масло ликопен е мощен антиоксидант
и премахва свободните радикали в кожните клетки.
3. Зрението си ще запазите превъзходно, с комбинация от авокадо и спанак; авокадото е богато на мазнини, а спанакът – на лутеин и витамин А, така че разтварянето на хранителните вещества е осигурено!

4. Във времето на грипове и настинки е особено важно да поддържате имунната си система в състояние да се справя безотказно с тези /и други/ заболявания. За целта консумирайте пилешка супа с настъргани моркови. В морковите са съдържа значително количество витамин А, докато в пилето – много цинк – една чудесна комбинация срещу инфекциите в организма!

5. А в полза на дълголетието ще работи комбинацията от говеждо месо и червено домашно вино, която действа ефективно за рязкото снижаване на адсорбцията на „лош“ холестерол върху вътрешната повърхност на артериите с образуването на така нежеланите „плаки“, стесняващи тяхното сечение.

6. В днешното изключително напрегнато време на изнурителна работа , транспортни проблеми и всячески други психични натоварвания е лесно човек да изпадне във временна или постоянно увеличаваща се депресия. Ще се преборите с нея, не с разни химически препарати, а с комбинацията от сьомга и чаша червено вино; съдържащите се във виното полифеноли и омега-3 мастни киселини – в сьомгата,да стане примамливо гладка като така ще преборите не само депресията, но ще удължите младостта си!

7. Що се отнася до храносмилането, то кисело мляко с ленено семе е вариантът, то да е винаги в отлично състояние; киселото мляко е пребогато на пробиотици, а лененото семе – на пребиотици, така че комбинацията между тях ще поддържа баланса на храносмилателната ви система. Действате просто като добавяте 1 с. л. смляно ленено семе в кофичка кисело мляко.

8. Стигаме до превенция срещу раковите заболявания. Това става като пиете зелен чай с лимон; в зеления чай се съдържат катехини, които стопират растежа на раковите клетки, а лимоновият сок помага за по-добро усвояване на тези органични вещества.

9. Накрая – ябълки и шоколад; такава комбинация подобрява работата на сърдечно-съдовата система и съществено снижава вероятността от образуването на тромби. С една дума – носи ви радостна наслада! Виждате, с малко повече воля и минимум усилия вие ще постигнете дълготрайни позитивни за здравето ви резултати! Действайте и успех!
Напитката на д-р Огнян Пелов, с която отслабването започва още след първата чашаУважаеми наши читателки, евентуалните ви проблеми да не сте в състояние ефикасно да контролирате тег…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!