Топастроложката Василиса Володина: Зодиите, които ги очакват кармични промени през октомври

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Промените в живота през октомври ще бъдат свързани с влиянието на Уран и Плутон и навлизането на планети в нови знаци на зодиака. Всяко подобно астрологично събитие ще бъде придружено от големи житейски промени за почти всички знаци на зодиака.
Овен
На 4 октомври владетелят на Овен Марс ще се премести от Дева към Везни. Жизнените акценти на Овена ще се изместят към партньорството. Ще стане доста необичайно за Овена, че инициативата ще трябва да бъде предадена на някой друг. Дори в личните отношения, където Овенът е свикнал сам да решава всичко, инициативата за започване на романтика, сватба или раздяла ще принадлежи на партньора.
Седмичен хороскоп за периода от 30 септември да 6 октомври: Какво ни очаква през новата седмицаОвните навлизат в атрактивен и активен период, а добрата перспектива за Телците е работа в екип. Бли…Sep 29 2019vijti.com

Телец
Уран в знака на Телец символизира големи житейски промени сред представителите на този знак. Телецът ще промени коренно имиджа и начина на живот. За тях ситуациите на смяна на работата, преместване, някакво шокиращо събитие, след което те ще се чувстват като други хора, ще бъдат типични за този период.
Близнаци
В Близнаци на 3 октомври техният владетел Меркурий ще се премести от Везни към Скорпион, като съсредоточи вниманието си върху екстремни новини и опасни или трудни контакти. На 7 октомври неочаквани обстоятелства ще отменят плановете им. На 19-20 октомври те ще имат възможност безболезнено да преобразят някои обстоятелства от живота си. На 31 октомври стационарността на Меркурий показва ранна промяна в основните им цели и интереси.

Рак
За Рака най-важните астрологични събития ще бъдат Новолунието и Пълнолунието. Пълнолунието в Овен ще предизвика кулминацията на важен бизнес проблем на 13-14 октомври. Възможно е уволнение. Новолунието на 28 октомври в Скорпион ще донесе на Рака нови хобита и интереси, повече свободно време, любовно приключение.
Лъв
Квадратът на Плутон към Слънцето на 13-14 октомври ще добави енергия на Лъвовете, така че те да могат коренно да променят социалния си кръг. Ингресията на Слънцето в Скорпион на 23 октомври ще измести фокуса на техните интереси към домакинството и семейните дела, отношенията с родителите и въпросите с недвижимите имоти. На 28 октомври плановете на Лъв ще се променят поради непредвидени обстоятелства.

Дева
На 3 октомври проникването на Меркурий в Скорпион ще принуди Девите да обърнат внимание на кръга си от приятели. Ще има нужда да възстановите реда там и да го почистите от случайни хора. 7 октомври ги очаква интересна среща или пътуване се разпада. На 19-20 октомври отношенията с някой от вътрешния кръг ще се променят без проблеми. 31 октомври пълната стагнация в бизнеса ще принуди Дева да промени плановете си.
Везни
Най-важното събитие през октомври ще бъде навлизането на Марс във Везни на 4 октомври. От този ден Везните ще станат по-активни и инициативни. Не че техният характер се е променил – животът просто ще започне да им поставя задачи, в които те могат да се справят с решителни действия. В същото време интересите на самите Везни от 8 октомври ще бъдат насочени към материалната страна на живота.

Скорпион
Малко от знаците променят живота си толкова рязко, колкото Скорпионите. През първото десетдневие на октомври техният знак ще включва Меркурий и Венера, носейки със себе си нов кръг на общуване, нови интереси, пътуване, нови финансови обстоятелства и съживяване в личния живот. В последните десет дни Слънцето ще влезе в знака на Скорпион, принуждавайки Скорпионите да се концентрират изцяло върху себе си и онези въпроси, от които те са жизнено заинтересовани. А Новолунието в знака им на 28 октомври ще отбележи нов крайъгълен камък в саморазвитието и важни нови цели.
Козирог
Съединението на Луната с Плутон на 6 октомври ще стартира дълбок трансформационен процес в живота на Козирозите. Те ще почувстват емоционален подем, който веднага използват, за да започнат да тренират, да се отърват от лошите навици или самоусъвършенстването. Ще има сили да обърнат съдбата по сложен и много важен за тях въпрос.
Източник: За Жената
4 зодии срещат любовта на живота си през октомвриПрез октомври шансовете да срещнете сродната си душа и да заживеете в пълно щастие се удвояват. Да, …Sep 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!