Елвира яде месо само 2 дни в седмицата, за да е слаба. Давате ли й 62 години?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Елвира Георгиева след два месеца ще навърши 62 години. Естрадната дива обаче продължава да изглежда чудесно за възрастта си и не крие, че за нея визията е от огромно значение.

Макар отдавна да се е оттеглила от голямата сцена и да има сравнително малко и подбрани участия, тя твърди, че винаги се грижи за три неща – лицето си, тялото си и душата си. Ако не се грижиш за третото и основното, другите две ще пострадат, вярва тя.

Елвира разкрива, че преди години е била заклета вегетарианка, но после прояла месо. От доста време насам спазвала режим, в който хапвала месо и месни деликатеси само два дни в седмицата – задължително във вторник и събота. През останалото време тя залагала на пресните или варени на пара зеленчуци, на рибните изкушения и всички полезни за организма храни.

Плодовете и смутитата също заемали важна част в ежедневното ѝ меню, както и гледала да има повечко движение. Благодарение на тези простички правила успявала да поддържа ученическо тегло от 50 кг. Елвира обаче не крие, че за лицето си се доверява на някои процедури, предлагани от съпруга ѝ, който е сред най-известните пластични хирурзи у нас.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!