Флоралният педикюр най-модерен за лятото

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Идва времето да извадим отворените обувки и да приведем педикюра си в приличен вид. Години наред мнозина жени предпочитаха да лакират краката си в твърде искрящи тонове. Сега обаче тенденциите са други. Забравете категорично за розовото, цикламеното, червеното, тъмните нюанси, като кафяво и черно и заложете на почти незабележими такива.

Тази година маникюрът и педикюрът, направени в една и съща цветова схема или използвайки същата техника, ще бъдат най-модерната комбинация. Актуални и при двете ще са деликатни флорални мотиви и пастелни цветове, матов нюд и изтънчен френски дизайн.

Ако нокътната плочка позволява, естествено декорацията е за всички пръсти. В противен случай големият пръст се превръща в акцентен, а останалите се боядисват в един цвят. В педикюра може да се позволи и известна смелост – да се използват неонов блясък и декоративни камъчета.

Това предложение обаче е добро за най-горещите дни на лятото, когато всичко прелива от настроение. През останалото време украсата трябва да говори за деликатност и подчертана женственост.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!