Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 февруари-ОВЕН Ползотворен период, ТЕЛЕЦ Реализирани цели

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За Овните дните ще са ползотворни, а Телците ще постигнат намисленото. Близнаците се справят с делата си, а за Раците се очертават хубави условия за развитие. За представителите на Лъв звездите вещаят за предстоящи промени, а Девите следва да отстранят напрежението си. Везните  разполагат с очакваните възможности, а  Скорпионите да овладеят емоционалността си. Стрелците да се стабилизират, а Козирозите да овладеят себе си. Водолеите навлизат в етап на възраждане, а Рибите се освобождават от излишното.

СНИМКАТА на тези жени озадачи целия святВ съвременния свят е много трудно да се определи възрастта на жената. Колко пъти сме срещали млади 1…Jan 6 2021vijti.com

 

ОВЕН
Ползотворен период
Не се съмнявайте в полезността от усилията си и без да губите надежда работете, предстоящите реализации ще ви направят доволни. Представителите на Овен разполагат с добри възможности за реализация на личните и материалните си цели, защото шансът им за успех е силен, освен че и късмет няма да им липсва. Преобладаващият процент от родените в знака ще долавят нюансите в обстоятелствата и ще действат успешно. Петък ще е успешен, а в събота ще ви помогнат точните преценки. Неделя е добра, а понеделник и вторник затрудняват. В сряда и четвъртък действате успешно.

 

ТЕЛЕЦ
Реализирани цели
Копнежът ви към по-спокоен и осигурен живот ще ви направи активни и действени, и очакващи промяната. Предстоящият седмичен етап ще е успешен за реализацията на материалните ви цели. Всички от зодията ще действат умело в наличните условия. Ще се възползват без задръжки от всички възможни правомерни и неправомерни средства за да осъществят намеренията си. Петък и събота са доста успешни. Неделя е по-слаба. Понеделник ще ви затрудни, а вторник е успешен. Сряда ви сблъсква с трудности, а четвъртък ще ви радва с хубави постижения.

БЛИЗНАЦИ

Добро справяне

Приоритетните ви начинания изискват повече внимание и отдаденост. Насочете вниманието си към тях, защото рискувате да се разпилеете в много посоки, без да постигнете нещо съществено. Вярната преценка на хора и обстоятелства ще дадат правото на Близнаците да се възползват от съществуващите реалности по най-добрия начин. Разполагате с прекрасния шанс да организирате плодотворен съюз, чрез който да осъществите интересите си. В обществените среди ще се сблъскате с проблеми. Петък и почивните дни са неприятни и мъчителни. Проблеми носи и понеделник. Вторник и четвъртък са успешни, а сряда ще премине в напрежение.

РАК

Хубави условия за напредък

Съдбата ви дарява с привилегии и възможности да спечелите там, където за другите е трудно. Седмицата предоставя чудесни условия за постигане на ярък успех във вашите лични и делови ангажименти, освен че предоставя шанс за реална сполука на база осъществяване на лични идеи. Част от Раците ще бъдат здравословно притеснени през периода и ще им се наложи да се лекуват. Петък ще ви ангажира с материални дела. Събота е успешна, но и много нервна, а неделя е само нервна. В понеделник –  труден успех. Следващите дни ви носят сполука

ЛЪВ

Оформят се промени

Вярвайте в себе си, имате енергия, знания и потенциал да постигнете всичко, което поискате. За представителите на Лъв предстои една изпълнена с дразнения седмица. Обстоятелствата през периода ще предизвикат доста напрежение у голяма част от родените в зодията, което ще се отрази неблагоприятно върху душевността и личната ви стабилност. Важно е да се владеете и да не влизате в сблъсъци и разправии. Петък ще е доста напрегнат, а събота е надеждна и  успешна. Следва не особено приятната неделя, а делниците са неудобни и носят промени.

ДЕВА

Отстранете колебанията

Уверено и с лекота ще преодолявате всякакви спънки и ще заобикаляте преградите. В делови план новият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи, вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около вас цари неяснота, която по никакъв начин не може да ви амбицира за конкретни действия. Петък и събота са благоприятни за реализация,  а неделя – не. Делниците ще ви радват със сполука, но и напрежението не е малко.

ВЕЗНИ

Надеждни възможности

В делничното си ежедневие ще отдавате по-голямо внимание на въпроси, свързани с живота и мястото ви в него. За вас тази седмица разкрива надеждни възможности за осъществяване на проектите. В личен план шансът ви ще е по-изразителен. По отношение на деловите инициативи възникват дребни пречки, отстраняването на които ще ви струва извесно време и нерви, но ще ги премахете без особени затруднения. Петък, събота и неделя ще са нервни и напрегнати. Делниците ще са благоприятни и ще постигате успешно целите си, въпреки някои неочаквани неудобства.

СКОРПИОН

Вълнения и емоции

Деловите ви ангажименти ще заемат по-голямата част от времето ви през седмицата. С подчертано активен интерес ще градите нов имидж и ще търсите най-преките пътища към успеха. Представителите на зодията са подчинени на мощно емоционално въздействие и ще бъдат доста напрегнати през периода. Тук въпросът опира най-често до любовните взаимоотношения, а в тази област ситуациите може да се променят твърде динамично и задължително се оказват напредсказуеми. Напрегнатите петък и неделя са разделени от благодатната събота. През делниците положително и отрицателното влияние ще действат едновременно. Бъдете достатъчно внимателни!

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте се

С прагматичен подход ще търсите начини за реализация на краткосрочната ви програма. Представителите на Стрелец се намират във важен период от живота си, който недвусмислено дава яснота, че това е начало на промени. Първата и най-важна работа, с която трябва незабавно да се заемете е да възстановите самочувствието си. То е основата, върху която следва да стъпите, за да продължите пътя си напред. Петък е нервен, а такива са и следващите три дни. Следват по-спокойните вторник и сряда, а четвъртък отново е напрегнат и силно нервен.

КОЗИРОГ

Овладейте нервното напрежение

Ще продължите да работите по делата си, както и до сега с находчиви идеи и адекватни действия. Вие сте достатъчно стабилни и подчертано енергични, но преобладаващото мнозинство от родените в знака трудно овладяват емоционалните си реакции, което може да се превърне в причина за ярки противоречия с колегите в службата или с хора от средите на бизнеса. Овладявайте нервното напрежение, за да повишите шанса си за реализация. Петък ще е напрегнат, а събота е спокойна и благоприятна. Неделя и понеделник са слаби, а вторник е печеливш. Следващите дни са нервни.

ВОДОЛЕЙ

В етап на възраждане

Развитията в живота ви ще променят представите ви за определени хора и взаимоотношенията ви с тях също ще претърпят промени. Като изключим семейните неприятности, които при някои от Водолеите вероятно ще приключат след развод, новият седмичен период определено ще свали доста тежести от раменете ви. Започва благодатен период на развитие, който ще стабилизира едни от вас в деловата сфера, а за други разкрива значителен  шанс за напредък в желана делова или друга сфера. В петък ще реализирате целите си, но през уикенда едва ли. Успешните ви дни са вторник и сряда. Другите дни  са слаби.

РИБИ

Решавате проблемите си

Задълбочавайки познанията си в сферата, която живо ви интересува, ще напредвате и покажете готовността си за активна работа. Периодът за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпва и за Рибите. Това определение засяга не само трудно решимите делови теми, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, но и здравословното състояние на онези от зодията, които не биха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Мъчителен  петък и благоприятен уикенд. Добрите ви делнични дни са понеделник и сряда, а вторник и четвъртък се оказват трудни.

Децата на тази двойка възхитиха целия свят: с право ли ги смятат за най-красиви? Вижте сами (Снимки) Децата са съкровищата на този свят. Затова не можем да ги делим на красиви и грозни – всички са пр…Dec 22 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!