ХЕЙ, ФАНДЪКОВА! Развален стълб е убил 16-годишното момче в София

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фаталният инцидент с 16-годишно момче на столичния бул. „Иван Гешов“ е станал на пешеходна пътека пред болница „Св. Иван Рилски“, като е предизвикан от необезопасен стълб или светофар, съобщава Нова телевизия.  

Тройна трагедия почерни живота на Милица Гладнишка: “Много ми беше трудно, но нямах сили да се самоубия”Милица Гладнишка е една от най-усмихнатите актриси, която задължително предизвиква положителни емоци…Feb 13 2021vijti.com

Както вече съобщихме, в 12:45 в „Спешна помощ” е получен сигнал за тежко пострадало момче. По първоначална информация, младежът се подпрял на необезопасен уличен стълб на булеварда. Последвал токов удар, в резултат на който младежът почти моментално останал без сърдечна дейност.

На място е пристигнала линейка, която откарала тежко пострадалото момче в най-близката противошокова зала. За съжаление, малко по-късно 16-годишният младеж е починал.

На този етап няма информация защо и как уличен стълб не е бил обезопасен и защо високо напрежение е протичало по него.

Разследването по случая продължава. Lupa.bg

Ужасяващи разкрития при направени аутопсии в Германия: COVID-19 убива млади и здрави, органите престават да изпълняват функциите си Аутопсиите на починали с потвърдена тежка инфекция с остър респираторен синдром на коронавирус 2 (…Feb 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!