Днес във „Влад“: Влад вкарва Щефан в затвора, а Лео убива Казимир (15 февруари)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прочетете какво ще се случи днес(15 февруари) в следващия епизод на румънския сериал „Влад“, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:00 до 22:30 ч. по bTV!Информацията е написана за Теленовелас Новини! Източник: Protvplus.ro Превод и адаптация: Telenovellas News  Сезон 2, Епизод: 14

Запознайте се със сексапилния актьор от Влад, който събира все повече зрители всяка вечерБългарските любители на теленовелите все повече отчитат добрите качества на румънския сериал “Влад”,…Jan 19 2021vijti.com

 

Влад съветва Щефан да отидат с Елиза и Матей на почивка на Малдивите. Щефан предлага на Елиза да заминат за три седмици на почивка. Първоначално тя отказва, но след това се съгласява. Елиза пита Влад какво да прави след като заминат. Преди години Щефан и Адриан стават кръвни братя.

Щефан се среща с Юлия и тя го моли за помощ. Иска да си вземе фалшивите документи и да избяга. Щефан се съгласява. Влиза вътре и взима документите, но някой го напада. Щефан се защитава и удря нападателя, който пада по стълбите.

Влад е на гости на семейството си. Щефан му звъни, но той не отговаря.

Юлия спасява Щефан, но Барбо е снимал всичко, и събира уликите.

Влад се среща с Роксана. Двамата са на романтична вечеря. Моли я да обещае, че ще отиде да се лекува.

Чезар и Лео излизат заедно. Инженерът заявява, че всичко свършва днес, и ако Лео не си изпълни задачата, ще го прати на оня свят.

Мики изтъква пред Тибор, че ако всичко мине добре, той вече няма да следи Лео. Тибор се интересува какво ще направят на Лео.

Лео трябва да убие Казимир. Той се промъква в дома на жертвата под носа на охраната. Взривява част от лятната кухня. Казимир се събужда и слага личния си охранител на пост пред спалнята си. Лео го обезврежда и влиза в стаята. Казимир предлага да се откупи, но Лео стреля в главата му. Охраната открива огън. Лео се скрива в един стар фургон, с който го измъкват.

Щефан признава на Елиза, че отново е влюбен в нея, както някога.

Във фургона Лео се среща с най-големият си страх – Адриан. Тибор отваря вратата на фургона и извежда Лео. Двамата се прегръщат.

Малко преди да тръгнат, полицията нахлува в дома на Щефан за обиск и го арестува.

Полицаите претърсват и Тити. Елиза слиза долу и разпитва защо мъжът ѝ е с белезници. В колата на Щефан са намерили конски камшик, целият в кръв.

Елиза се обажда на Влад с думите, че Щефан е невинен. Говори същото и на полицаите. Влад наблюдава акцията от колата си.

Щефан дава показания, че не е убил Казимир, защото не го познава. Полицията е получила снимки и улики от местопрестъплението.

Униформените разкриват, че на ножа в ръката на жертвата има кръв от убиеца, тази кръв е на арестувания. Полицаят вижда раната на дланта на Щефан. Щефан се кълне, че никого не е убивал. Разпитващият полицай го пита дали е осъзнал какво е причинил на Андриан.

Ирен Кривошиева с изповед за Ламбо: След Чернобил Стефан носеше храната на сина ни ВладимирИзмина една година от кончината на големия актьор Стефан Данаилов. Актрисата Ирен Кривошиева – майка…Jan 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!