Искра Ангелова за Борисов: Невъзпитан, необразован, без нито един чужд език, пълно посмешище!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Журналистката Искра Ангелова, която се прочу като водеща на предаването “Нощни птици” по БНТ, е сред интелектуалците, които официално поискаха оставката на правителството. Тя се подписа в Отвореното писмо на 1256 творци и оттогава не спира да демонстрира своята позиция за случващото се у нас.

47-годишната Ангелова вижда големи проблеми в България, които се задълбочават все повече. Тя смята, че нашата страна е много далеч от цивилизования свят и това е както заради нашите политици, така и заради всички българи, писа Offnews.bg.

Съпругата на Лозан Панов: През 2013 година Борисов ми каза, че всичко в България зависи от ПеевскиВ студиото на TV 1 Г-н Борисов ми даде интервю, говорили сме дълго, и преди интервюто, и след него. …Jan 21 2021vijti.com

Според Искра Ангелова няма на кого да се сърдим, че сме зле, защото се гласува масово за мошеници, които търсят единствено своята изгода и материална облага.

“Бойко Борисов е отражение на нас самите, защото ние гласуваме за него. Той и другите политици са необразовани, невъзпитани, непремерени, вършеят из ЕС, без дори да говорят на езика му. Пълен срам, направо посмешище за България!” – възмущава се Искра Ангелова.

Все пак журналистката признава и недостатъците на днешния българин. Тя вижда у него всички тези лоши черти, които изброи за политиците.

“Няма как да се оправим, щом все още, в 21 век, има хора, които пикаят по градинките. Парковете миришат на тоалетна. Е, няма как да стане!” – беснее тв водещата.

Тя споделя тезата на Конфуций, че в страната, управлявана без разум, богатството и почестите са срамни. Това е намек, че Борисов не е спечелил с честен труд кюлчетата злато в шкафа си.

“Истината е, че от години сме заложници на една шайка хора без образование и знания, които крадат от европейските пари, с които понякога и построяват нещо.” – смята Ангелова.

Тя е много огорчена от липсата на свобода на словото и 111-то ни място в света по този показател, разбра Магазина за Новини.

“Аз вече не практикувам професията си на журналист, защото не съм “благонадеждна”. Отказвам да стана, защото няма да се наведа толкова ниско.” – категорична е тв водещата, която в момента е без работа.

Искра Ангелова не е добре настроена и срещу “Отровното трио”. Тя вижда в него хора, които просто искат да се докопат до властта.

“Жалко е, че протестът наля брашно в мелницата на същото това зло, срещу което се борим. Това са хитри манипулатори, а ние срещу това протестирахме.” – твърди журналистката.

Покрай пандемията е лъснала истината за лошата ни здравна система, смята Ангелова.

“Лекарите се принудиха да се правят на счетоводители и да се стремят да те вкарат насила в болница, за да вземат пари от здравната каса.” – споделя възгледите си телевизионната водеща.

Бенатова за Борисов: На погребението на Живков беше прост разпоредител! Сега е болен!Миролюба Бенатова яко подреди премиера Бойко Борисов, видя 365 Новини! Журналистката Миролюба Бенат…Jan 22 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Фитнесите ще отворят на първи февруари след като представители на…
error: Content is protected !!