Бенатова за Борисов: На погребението на Живков беше прост разпоредител! Сега е болен!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Миролюба Бенатова яко подреди премиера Бойко Борисов, видя 365 Новини!

Журналистката Миролюба Бенатова е сред малкото, осмелили се да „застанат на пътя“ на премиера Бойко Борисов. Да му задават неудобни въпроси, да го извадят от кожата му и… вследствие да си понесат „наказанието“ като бъдат уволнени.

Миролюба Бенатова размаза Бойко Борисов

Бенатова: Пряко предаване от ваксиниране в болница, сякаш се извършва полет до ЛунатаПряко предаване от ваксиниране в болница, сякаш се извършва полет до Луната или поне има българска е…Jan 14 2021vijti.com

Все неща, които изтърпя Бенатова и за кратко, по собствено желание, тя стана таксиметров шофьор. Професия далеч по-достойна и приятна от тази, наречена българска журналистика. В която си задължен да козируваш и да раболепничиш пред Негово височество…

Всичко това не е преставала да разкрива и тръби Миролюба Бенатова, за която четвъртата власт вече не е никаква власт. Всичко се дирижира „отгоре“, само и само да не засегне Бащицата. И става все по-зле, особено с наближаването на изборите.

Бенатова си спомня за първата си среща с Борисов преди време и признава, че промяната в този човек, поне привидно, е наистина огромна. Ако онова „преди“ не е било чиста проба лицемерие.

„За първи път в живота си видях Бойко Борисов преди много години, на погребението на Тодор Живков. Бях там да го отразя, а тогава Борисов беше едва ли не прост разпоредител. Той отговаряше за това къде да бъдат настанени журналистите в ритуалната зала. Помня, че по онова време беше безкрайно мил и любезен с всички, сговорчив… абе направо душица. След това стартира изкачването му в кариерата и откъде дойде тази „болест“, един Бог знае“, коментира Миролюба Бенатова.

Тя визира болния нарцисизъм на Борисов и факта, че министър-председателя на една държава не може да понесе някой да не го харесва, пише dnevnik.bg.

Сърдел се, цупел се, тропал с крак като малко дете и дори си бил тръгвал от официален брифинг заради въпрос, който не му допада. Нещо, което никой истински управник не би направил, никъде по света.

Бенатова е убедена, че това сега е краят на Борисов като премиер и изобщо краят му в политиката. Тя е категорична, че протестите, макар и затихнали, са показали ясно съдбата му оттук насетне. И е въпрос на време да изхвърчи от поста, за да отговаря за делата си.

Източник: Портал 21

Миролюба Бенатова и ген. Мутафчийски: 4650 трупа по-късноОсъзнава ли Бенатова какво стори тогава? Чувства ли се поне малко отговорна за обезглавяването на ща…Dec 10 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!