Бахар Шахин и Озан Долунай от „Безмилостен град“ са имали връзка в реалния живот?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Имали ли са връзка в реалния живот Бахар Шахин (Джерен) и Озан Долунай (Дженк)?

Твърди се, че по време на записите на „Безмилостен град“ Бахар се разделя с приятеля си Дженан Адъгюзел заради сближаването си с Озан на снимачната площадка на успешния сериал.

Дениз Уур (Сехер от „Безмилостен град“) за коварната болест и смъртта на съпруга си 47-годишната Дениз Уур (Сехер от „Безмилостен град“) научава, че има рак на гърдата преди почти де…Jan 22 2021vijti.com

Малко след края на поредицата Озан и Бахар са заснети да се целуват в известно заведение посред бял ден. Тогава Бахар разяснява ситуацията пред журналистите със следните думи: „Разбира се, че не сме се целували! Озан ми поднесе подарък и за благодарност го целунах по бузата. Искам тази тема да се затвори, защото не ми е приятно да чета такива неща.“

Припомняме Ви, че в началото на тази година 23-годишната актриса постъпи в болница след оплакване за болки в корема, където стана ясно, че ще се наложи да оперират яйчниците ѝ. Освен това тя преболедува и коронавирус, заради който напусна снимачния екип на сериала „Семеен баща“.

На този етап Бахар отново се е събрала с бившия си Дженан, като двамата обявиха в социалните мрежи щастливата новина за сдобряването си.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!