Съпругата на Лозан Панов: През 2013 година Борисов ми каза, че всичко в България зависи от Пеевски

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
В студиото на TV 1
Г-н Борисов ми даде интервю, говорили сме дълго, и преди интервюто, и след него. Наистина беше етюд на разкаяния, колко съжалява, колко много иска да направи всичко, но Делян Пеевски, всичко зависи от него в тази страна. Изявлението на Борисов беше като опозиционен лидер през 2013-та, няколко месеца по-късно спечели изборите, върна се през 2014-та, но това, което чух, не кореспондираше в никакъв случай с делата му впоследствие.

Това разкри съпругата на Лозан Панов – Елисавета Панова, в предаването „Алтернативата“ по TV 1.

Знате ли какво направи г-н Борисов, когато някой друг се опита да освободи съдебната система от зависимостите й, къде отиде по време на конституционните промени, които се гласуваха в парламента.

Той предпочете да играе мач с “Бистришките тигри“, което беше много ясно отношение към съдебната реформа. Ако в една страна се променя основния закон, а лидерът на управляващата партия рита мач някъде, това не е ли достатъчно показателно за отношението му към тази промяна, каза още Елисавета Панова.

Източник:фрогнюз

Бойко Борисов: Всички ученици могат да се върнат на училище на 31 януари„От 31 януари и по-големите ученици ще могат да възобновят присъственото обучение по схема, ако прод…Jan 17 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!