Вече пържолките си ги правя само така, направо мозък стават и балсам за сетивата- крехки, сочни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тези пържоли в гювеч с топено сирене и зеленчуци са балсам за сетивата
Предлагаме ви рецептата за пържоли в гювеч с топено сирене и зеленчуци. Лесни и приятни за приготвяне, те са истински балсам за сетивата.
Веднъж ако ги пробвате, да знаете, че честичко ще си ги майсторите у дома. Страхотни са!
Невероятно кулинарно изкушение са тези пържоли в гювеч с топено сирене и зеленчуци
Трябват ни един килограм свински или пилешки пържоли, 200 грама топено сирене, два моркова, две глави лук, 300 грама бяло вино, 250 грама гъби, една лъжица брашно, една лъжичка кориандър, соев сос, черен пипер, сол на вкус.Няколко изпитани трика за приготвяне на перфектно и вкусно кисело зелеСмениш ли летните гуми със зимни на автомобила си, значи е дошло времето за приготвяне на кисело зел…Nov 13 2018vijti.com

Първо е необходимо да си направим маринатата от бялото вино, соевия сос и кориандъра. Поставяме си пържолите в маринатата и ги оставяме да престоят в нея, за да попият добре. Най-хубаво е да престоят за 24 часа, но всичко зависи от вашето време и желание.
След като са се мариновали хубаво, пържолите се нарязват и се подреждат в гювеч или в няколко гювечета. Заедно с нарязаните вече лук, моркови и гъби. Заливаме ги с брашното, което сме разтворили с чаша хладка вода.

Най-отгоре им поставяме парчета от топеното сирене и пъхаме гювечетата във фурната, за да се изпекат. Достатъчни са им около 45 минутки на температура от 250 градуса.
Стават нещо просто неописуемо. Трябва да ги опитате, за да разберете за какъв кеф иде реч. Преспокойно може да ги поднесете на гостите си, даже и по специален повод, тъй като се топят в устата. И сме сигурни, че всеки ще остане доволен.

Още една страхотна рецепта за пържолки с бира!

Необходими съставки: свински пържоли – 1 кг
мед – 2 супени лъжици
бира – 1/2 чаена чаша
краве масло – 20 грама
черен пипер – 1/2 чаена лъжица

„Пържолите и тяхното място в живота на българина”. Това би могло да бъде заглавието на обширна научна студия, анализираща бита и духовността на българския народ. Пържолите са много важни! Пържолите са любимо ястие! Около пържолите се събираме винаги усмихнати! Затова и всяка домакиня има своя рецепта за вкусни крехки пържоли. Супичка също има свой вариант за рецепта за крехки свински пържоли, която следва идеята на останалите рецепти – да готвим бързо и лесно и да е много вкусно!

Първата стъпка от рецептата за крехки свински пържоли на фурна е подготовката на пържолите. За да останат сочни пържолите не е необходимо да ги чукате. Измийте ги добре, след което ги поръсете със сол и черен пипер равномерно и от двете страни.
Разтопете меда и маслото, след което ги разбъркайте. Намажете всяка една от пържолите със сместа от мед и масло. Наредете пържолите в гювеч или тава и ги залейте с бирата и ½ чаена чаша вода. Ако печете вашите крехки свински пържоли в тава я покрийте с фолио за печене. Слагате пържолите в студена фурна и я включвате на 200 градуса, като печете 90 минути. Десет минути преди да извадите пържолите от фурната махнете фолиото, за да могат пържолите да се запекат и да имат апетитен вид. Ако приготвяте пържолите в гювеч, това не е необходимо.
Може да сервирате крехките свински пържоли с класическа картофена салата или с друга ваша любима гарнитура.

Да ви е сладко!Страхотна рецепта за домашна пастърма! Става лесно и само за 1 седмица на терасатаЧесто в магазините погледът ни попада на щанда с колбаси, където ни изкушават страхотни вкусотии. Ос…Nov 13 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!