След тази рецепта повече топено сирене от магазина не купих и зарибих всички около мен да си правят, оле колко е вкусно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес имаме страхатна идея за вас и за намазването на хлебчето ви за закуска. Топено сирене от извара , какво по-добро? Готви се много лесно, доста бързо и никога не се задържа в хладилника. Между другото, възможно е за обяд и вечеря, а децата го обожават

Издание ни винаги избира най-интересните рецепти, така че този път не е изключение. Обичаме да е пикантно, затова нашето сирене съдържа гъби и малко чесън. Нека ви научим как да направите това великолепно  изкушение и да се насладите на вкуса му.

Баница на тиган с яйце и сирене – опитах едно парче и исках да изям цялата таваТази вкусна баница е перфектна за бързащи домакини или за тези, които предпочитат лесните и бързи ре…Sep 19 2020vijti.com


СЪСТАВКИ

500 г извара
2 яйца
100 г масло
250 г пресни печурки
1 ч.л. сода
2-3 скилидки чесън
1 ч.л. сол
4-5 стръка магданоз

Първо, комбинирайте изварата, яйцата, мекото масло, солта и содата за хляб и разбъркайте с потапящ пасатор до гладка смес. Нарежете гъбите на малки кубчета и запържете в тиган до златисто кафяво.

Готвене на пара. Поставете контейнера с извара в тенджера с вряла вода и разбърквайте постепенно в продължение на 15 минути. Когато  не останат бучки, добавете към него гъбите и подправките, разбъркайте отново добре.

Остава да излеете горещото топено сирене в удобни контейнери или буркани. Отлично сирене е готово, трябва да го оставите да се охлади и след това спокойно да го приберете в хладилника, докато се втвърди.

Вместо масло можете да сложите 2-3 супени лъжици заквасена сметана, тогава сиренето няма да е толкова дебело и мазно. Можете също така да експериментирате с пълнежа. Това могат да бъдат любимите ви подправки, кимион, парчета месо и дори пушен бекон. Полето за експерименти е разнообразно и реално така може да приготвите всичките видове, които има на пазара, та и такива каквито няма според вкуса ви.

Сиренето, направено от извара, е готово, желаем ви приятен апетит и очакваме коментари как се е получило всичко.  Благодарим ви, че останахте при нас!

Черен списък: 14 марки мамят с евтино сиренеНякои производители на сирене отново се изтарикатиха. Този път вместо палмова мазнина пълнят продукт…Aug 25 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!