Мария Игнатова призна за Нойзи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв водещата Мария Игнатова най-после си призна, че голямата й любов е Ивайло Нойзи Цветков. Мария се разкри публично в ефира на първото си предаване „Папараци – ново 20!”, на което вече е водеща.

Мария и Нойзи усилено криеха връзката си през последните месеци. До признанието на Мария се стигна, по време на интервюто й с продуцента на предаването Андрей Арнаудов. В новия формат на предаването гостите и водещата ще отговарят на едни и същи въпроси.

Потрес! Вижте какво направи Рачков заради Мария Игнатова!Сагата между Димитър Рачков и Мария Игнатова все още е в разгара си, въпреки че двамата са разделени…Mar 3 2020vijti.com

„Коя е най-голямата ти любов?“ – попита Мария Андрей, а тя отвърна – „Ивайло“. На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата се запъна: „Не ставай нагъл“. Всичко разбраха, че става въпрос за Нойзи, който нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист”.

Блондинката направи и друго разкритие, че до 23-годишна възраст е била девствена.

Мария Игнатова със собствено шоуМария Игнатова най-после намери начин да се изхранва. Блондинката е аут от предаванията на Маги Халв…Jan 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!