Трагедията е голяма! Издъхнаха лекарка и баща й, заразени с COVID-19

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лекарка от Враца, заразена с коронавирус, е издъхнала. Починал е и нейният баща, също носител на COVID-19.

Починалата е д-р Петранка Лишковска, съобщава BulNews. Тя бе началник на отделението по Химиотерапия в КОЦ – Враца. Поради влошеното ѝ здравословно състояние 54-годишната жена е била настанена в Тубдиспансера в областния център, след което по нейно желание е транспортирана в болницата „Света Анна“ в София.

Ето как да познаем дали сме с грип или с коронавирусДа разберем заразени ли сме с коронавирус или не само за броени минути и то у дома. Вероятно скоро т…Oct 11 2020vijti.com

84-годишният ѝ баща, който също бе положителен за заразата, е починал вчера в белослатинската болница.  Днес сутринта, докато почерненото семейство е организирало погребението му, е дошла черната вест от София за смъртта на д-р Петранка Лишковска.

Близките им са смазани от двойната трагедия. Д-р Лишковска е дългогодишен и опитен специалист по “Медицинска Онкология”. Тя бе председател на клинична онкологична комисия по химиотерапия към Комплексния онкологичен център в града и осъществяваше диспансерни прегледи на пациенти с онкологични заболявания от трите области – Видин, Враца, Монтана, както и от цялата страна.

Измираме яко от рак заради коронавируса (УЖАСЯВАЩА СТАТИСТИКА)Американският център за контрол на заболяванията проведе проучване за ефекта на мерките срещу COVID-…Oct 9 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!