Момиче свали 150 килограма показва как изглежда сега

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес от jenata.blitz.bg  решихме да поговорим за красотата и силата на волята. Ще ви разкажем как един човек може да вземе живота си в свои ръце и да го превърне в нещо повече от ядене на понички.

Запознайте се с това наистина дебело момиче, чието име е Бретани Мей.

Вода от праз: Кажете сбогом на холестерола, диабета и излишните килограми без особени усилияВода от праз: кажете сбогом на холестерола, диабета и излишните килограми без особени усилия Курса н…Oct 10 2020vijti.com

Преди време тя тежеше около 233 килограма и не беше доволна по никакъв начин от всичко, което се случва в живота й. Нещата обаче тотално се промениха в мига, в който Бретани реши да промени теглото си и да отслабне.

Бретани един ден е решила да се качи на кантара, а когато той е ударил 233 килограма, тя е решила, че това не може да продължава повече така.

Момичето споделя, че въобще не й е било лесно. Никой не я е предупредил, че отслабването не е толкова лесна задача, а след това ще има толкова много излишна кожа, че най-вероятно ще й се наложи хирургична интервенция.

„Никога не съм си мислела, че увисналата кожа може да причини толкова много неудобства и дискомфорт. Гърбът, раменете, краката… всичко ме боли. Ужасно е”, признава Бретани.

Ето как изглежда тя преди опитни лекари да се намесят:

Резултатът от двугодишната й диета е наистина невероятен. Тя е успяла да се отърве от повече от 150 килограма за това време и сега се чувства повече от страхотно. Тя се занимава със спорт и хапва здравословна храна.

 

Естествено преобразената Бретани започна да се радва и на успехи с мъжете. Към днешна дата тя дори се омъжи.

„Момичета и момчета, ако си мислите, че животът ви не може да се промени – грешите. Просто трябва наистина да искате и да направите стъпки към това, а не да лежите на дивана. Тогава ще намерите нещо красиво и прекрасно”, казва тя.

Диета 10 храни, с която ударно ще свалите качените килограми и гордо ще си облечете банския Доказан начин да отслабнете и да спечелите мечтаната фигура е да започнете диета. Но как да избере…Jun 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!