Сузанита: Горда съм с майка си, хейтърите ще горят в ада

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скандалната изпълнителка Сузанита сподели в свое стори, че се чувства изключително горда със своята майка Шенай Мурад, която в момента работи като таксиметров шофьор в Пловдив.
За своята професия, Шенай съобщи преди дни, в личния си фейсбук профил, с уточнение “ От 1 януари 2020 година започвам да обикалям из Пловдивските спирки и да превозвам възрастни хора и майки с деца до домовете им, абсолютно безплатно! Ще го правя 1 път в седмицата за известно време.“ – написа тя.

Майката на Сузанита я унижи на плажа: Крушата не пада по-далеч от дървото СНИМКИОрхан Мурад се радва на красива съпруга, която за възрастта си и като майка на две деца все още хващ…Aug 27 2019vijti.com

С новината, Шенай успя да спечели симпатиите и уважението на своите последователи в мрежата. За Новата година тя си пожела и нова таксиметрова кола, като сподели снимка на модела, който си е харесала.

Разбира се, не липсваха и хейтърски коментари, след които Сузанита не си замълча и изказа своето мнение: „Тия всичките, които са ги коментирали тия просташки коментари. Еми ще умрете сами и ще горите в ада безпомощни, щото не сте добри хора. Нема кво да стане“ – пише щерката на Орхан Мурад в Инстаграм стори.

Междувременно, тя представи и първата си баладична песен – “Някаква луда”, като подготовка за март месец, когато обещава, че ще се завърнe с гръм и трясък.

Източник: TrafficNews

Орхан Мурад със своя версия за дръзкото поведение на Сузанита: Искат да я унищожат, яд ги е, че е голяма хапкаОрхан Мурад отново започна да се обяснява като първолак по темата за скандалните прояви на дъщеря си…Jun 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!