Намериха 18-годишно момиче с прерязано гърло

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

18-годишно момиче е убито в Галиче. То е намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее. Тялото е намерено тази сутрин. Бащата на момичето работи в чужбина, а майката е напуснала семейството, предаде Нова телевизия. Момичето е ученичка във врачанско училище. Очаква се на място да пристигнат криминалисти от столицата.

Ценко Чоков купи Софи Маринова за изборитеПрясно освободеният с парична гаранция от 200 000 лева Ценко Чоков си напазарува фолкзвездата Софи М…Oct 5 2019vijti.com

Трупът е открил неин първи братовчед, който снощи около 1 часа е получил обаждане от 17-годишната Андрея. Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като децата му го били направили на безшумен режим. Сутринта той решил да отиде до дома на родственицата си и да провери каква е причината за обаждането. Когато обаче влязъл в къщата, той я намерил бита, съблечена и с прерязано гърло, съобщава Булнюз.

Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици само установили, че младото момиче е мъртво.

В момента целият район около къщата на жертвата е блокиран от полицията, като се изчаква дежурната група от областната дирекция във Враца.

В района е пълно с близки и познати на момичето, които очакват да разберат какво се е случило. Всички са единодушни, че Андрея е била кротко дете и е истинска загадка защо е убита.

Родителите на момичето са разделени, като майката има ново семейство, а бащата работи в Англия. Андрея има и брат, който живее във Враца.

Повече информация за тежкото престъпление се очаква в утрешния бюлетин на полицията във Враца

Източник: TrafficNews

Убийството в Галиче – жестока касапница  Убитото момиче в Галиче – Андрея е имала приятел във Велико Търново, който предстои да бъде разпи…Jan 11 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!