Орхан Мурад със своя версия за дръзкото поведение на Сузанита: Искат да я унищожат, яд ги е, че е голяма хапка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Орхан Мурад отново започна да се обяснява като първолак по темата за скандалните прояви на дъщеря си Сузанита, като за пореден път я надцени излишно в опита си да й изчисти имиджа, узна HotArena.В края на словоизлиянията си обаче певецът поема в съвсем друга посока… и споделя кой е виновен за това, че щерка му търси лесния живот и се държи повърхностно.
„Сузи има страхотна фенска маса, колкото и да се опитват да я плюят, унижават и унищожат. Тя е независима. Първоначално искаха от много места да работят с нея, най-добрите в бранша. Реших, че тя е малка и засега ще си остане независима. Затова е много голям трън в очите им. Прави митинги на всички участия по дискотеки и най-различни празници. Яд ги е, че тази огромна хапка Сузи им отне, яд ги е, че я изтърваха. Те притежават медии, но не могат да се домогнат до хонорарите й. Имат приятели по вестници и сайтове и затова Сузи не попада в тях. Как така ще дават терен на най-обичаното момиче от тийнейджърите, да й увеличим популярността и хонорара, а ние нищо да не вземем от нея“, философства Орхан Мурад пред „България Днес“.
Съпругата на Орхан Мурад проговори за скандала и защо е изтрила семейните снимки„Нямам скандал с мъжа ми Орхан Мурад. Не сме се карали, всичко между нас е съвсем наред. Изтрих няко…May 21 2019vijti.com

Певецът твърди, че не е успял да накара щерка си да възприеме музиката като солфеж, теория и хармония. Сузанита иска да прави комерсиални песни, а според него, той и жена му трябва да я подкрепят в това, „за да придобие житейски опит, да не се чувства сама на върха, когато я духат много ветрове и валят градушки“.
И допълва: „Затова я подкрепям винаги и навсякъде и след всички въпроси в стил – ама как може така с това разкрепостено поведение и пр. Не отделиха личността от ролята, която се играе в случая. В един клип играеш роля. Може да е на убиец, проститутка или всякаква друга. Това не означава, че е така. А те побързаха да я нападнат и си мислеха, че е беззащитна“.
На директния въпрос: „Не прекалява ли на моменти?“, Орхан отговаря:

„Дори да е предизвикателна, провокативна и дръзка, всичко това, за съжаление, не е резултат на родителското възпитание и поглед върху нещата, защото нито аз, нито майка й сме такива, а е резултат от упадъка на образователната и ценностната система на новото време. Всички медии, които участват в изграждането на този имидж на младото поколение и псевдолъскавия баровски живот, който водят – те са виновни за оформянето н това възпитание на това младо поколение! И Сузи е един такъв продукт. На тях, не на мен.
Повече я влече другият начин на живот, в който нещата стават по-лесно и са по-лъскави. С хубав и предизвикателен клип се получава това, което иска. Младото поколение вече не е така трудолюбиво и стремящо се към духовно извисяване и самоусъвършенстване. Какво да направим ние? Можем само да ги защитаваме да не стане положението много лошо“, категоричен е Орхан Мурад.

Певецът опроверга слуховете, че Сузанита си е сложила силикон в гърдите, но призна, че е прекалила с хиалурона в джуките, за което вече съжалявала. За нейно щастие продуктът се разграждал с времето и тя отново щяла да се завърне към естествения вид на устните си.
Източник: Хотарена
Тежък житейски период за Орхан Мурад, със съпругата му Шанай да пред разводБлизки на фолк певеца Орхан Мурад споделиха, че на него му предстои несъмнено много тежък житейски п…May 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!