Майката на Сузанита я унижи на плажа: Крушата не пада по-далеч от дървото СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Орхан Мурад се радва на красива съпруга, която за възрастта си и като майка на две деца все още хваща окото, но дали се гордее от последните й изцепки?
Преди няколко седмици Шенай Мурад позира пред обектива на дъщеря си Сузанита по къси, изрязани гащи, надупена над чешма, от която пие вода. Снимката обиколи нета благодарение на палавата щерка, която разпространи майка си на стори в Инстаграм, развълнувана да сподели с всички колко сексапилно изглежда родителката й.
Историята отново се повтаря, но този път двете стигат доста по-далеч – Сузи пусна видео с Шени, на което жената е пременена по бански и върти дупето си пред очите на всички на плажа, включително и пред младежката компания на малката блоднинка.
Каката на Сузанита е милион пъти по-красива и естествена от нея СНИМКИKaĸaтa нa Cyзaнитa ce oĸaзa мнoгo пo-ĸpacивa oт нeя! Гoтинa ĸaĸa ĸpиe Cyзaнитa. Cecтpaтa нa cĸaндaлн…Jul 21 2019vijti.com

Шенай редовно придружава Сузанита и приятелите й по морето, в отсъстивието на мъжа си, и ако на духа й това се отразява добре, то вреди на репутацията й. Критиците вече са на мнение, че скандалното поведение на 16-годишната певица е продиктувано от това на собствената й майка. Макар че в интервютата си Орхан Мурад и Шенай редовно изтъкват, че са дали съвсем друго възпитание на щерка им, но тя твърдо е решила да поеме по лесния път.
Скандалите с невръстната Сузанита не секват.
Припомняме шокиращо интервю с майката чалга певицата, когато е била на 14 години. Майката на Сузи – Шенай разкрива причината за поведението на лолитката. Очевидно Сузанита е поощрявана от родителката си да се държи разюздено, става ясно от думите на майката.

В интервюто мама Шенай разкрива, че 14-годишната й щерка без свян пуши, при това без да се притеснява. Тя пали цигара в дома им пред благосклонните погледи на родителите си. „Не пуши много, по няколко цигари на ден. Сега това й е интересно, но смятам, че тя ще се насити и сама ще ги спре, когато реши – Сузи има много силен характер“, отсича майката.
Думите й са наистина втрещяващи и са сериозен сигнал към служителите на социалните служби да проверят обстановката, в която расте ученичката. Едва ли това е най-нормалното поведение за един родител на малолетно момиче – да няма нищо против детето му да пуши цигари пред него.

Още по-скандално обаче звучи признанието на майката, че е поощрила дъщеря си да пробва наркотици, пише Уикенд.
Съпругата на Орхан Мурад не уточнява кога е станало това, но явно е било скоро. В интервюто тя не пояснява какъв точно наркотик е приела 14-годишната Сузанита.
„Исках сама да се убеди, че наркотиците са нещо ужасно и не бива да ги ползва. Затова й предложих да вземе, за да пробва. Тя взе дрога и се чувстваше ужасно – два дни повръщаше и й се виеше свят. Сега е категорична, че никога повече, за нищо на света не би взела наркотици“, разказва майката.
Източник: hotarena.net
Орхан Мурад със своя версия за дръзкото поведение на Сузанита: Искат да я унищожат, яд ги е, че е голяма хапкаОрхан Мурад отново започна да се обяснява като първолак по темата за скандалните прояви на дъщеря си…Jun 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!