Припомни ни защо е модна икона! Мелания Тръмп в модна комбинация, която всяка жена трябва да има (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп винаги е била смятана за една от най-стилните жени с изтънчен моден вкус. Мелания Тръмп отдавна не се е появявала публично, а по време на мандата на Доналд Тръмп имахме възможност да се насладим на нереалните модни комбинации на съпругата му, но този път тя се завърна с още повече стил. Свикнали сме да очакваме от бившата първа дама невероятен стил и елегантност, но сега, след дълго време, тя ни изненада с малко по-ежедневен избор на облекло, което разбира се й отива идеално.

Мелания беше сниана в маслинено зелена риза, пристегната с колан в талията и бели панталони, които съчета с бежови обувки, а най-голямо внимание привлече чантата й „Hermes Birkin“, чиято цена достига невероятните 30 000 долара.

Мелания Тръмп костюм

В момента Мелания и Доналд Тръмп живеят в резиденцията си във Флорида, а медиите съобщават, че Тръмп в момента е в своя голф клуб в Ню Джърси, така че се предполага, че това е причината Мелания да е посетила Ню Йорк, тъй като той е само на час път с кола от мястото, където живеят.

Мелания зелен топ

Припомняме, че тази риза напомня по кройка на сакото с надписа, който привлече много обществено внимание навремето, когато Мелания го носеше.

Тогава на гърба на първата дама беше изписано: „Наистина не ме интересува, а вас?“.

След това тя носеше сакото, когато отиде на мексиканската граница, за да посети деца, разделени от техните семейства, и каза тогава, че модният избор е послание към всички хора и медии, които я критикуваха.

Мелания токчета

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!