Освобождават предсрочно шеф Андре Токев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В затвора шеф-готвачът се отличил с безупречна дисциплина и проявил самоинициатива. Не можело да бъде възприеман като реална опасност за обществото. Токев приемал изцяло отговорността за криминалното си поведение, признавал вина и демонстрирал нагласи за промяна, посочва в мотивите си за предсрочното му освобождаване съдът.

„Искрено се надявам с Андре Токев повече да не се виждаме по съдебните зали. Гласуваха му голямо доверие, че това няма да се повтори“, заяви прокурорът по делото.

„Искам да кажа, че много добре съзнавам грешката си. В затвора работя по 12часа. С оскъдни продукти показах ново ниво на готвене. Създадох условия как да се работи. От 30 процента посещаемост в стола, сега тя е 80 на сто. Има огромни опашки за храна”, заяви шеф Токев пред съда.

И допълни: „Спортувам всеки ден между 2 и 3 часа. Обучавам се как да тренирам.Написах проект – да играем игри и да се социализираме. Началникът хареса проекта, но няма как да бъде приложен. Проведох много разговори с млади хора. Мисля, че всички тези неща допринесоха да се социализирам добре. Мисля, че съм готов да напусна затвора и да съм полезен на семейството си”.

Източник:НоваТВ

КАДРИ МИНУТИ ПРЕДИ АРЕСТА: Шеф Андре Токев шофира по джанти (ВИДЕО)Очаква се днес прокуратурата да поиска от съда постоянния му арест В мрежата се появиха кадри от мин…Nov 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!