Кичка Бодурова смени Панайот с фолк фурията Ивана, двете направиха и дует

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изпълнението на двете прими предизвика фурор. Естрадната легенда Кичка Бодурова е сменила Панайот Панайотов след скандала с общия им концерт в Бургас, с по-младата си колежка Ивана, съобщи вестник „Телеграф“. Двете певици се засякоха в заведение в Поморие часове преди нейния рецитал в летния театър в Бургас. Ивана е имала планирано участие в съботната вечер в Омара арт клуб, част от читалище Просвета 1888.

Изглежда е имало въпросителни към организаторите заради прогнозата за дъжд, тъй като по-рано през деня те публикуваха съобщение на фейсбук страницата си: „Скъпи приятели, участието на Ивана тази вечер ще се състои, взели сме всички необходими мерки и сме поръчали хубаво време“.

Докато изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ е изпълнявала програмата си, изненадващо на сцената се качила Кичка Бодурова. Певицата решила да поздрави гостите със своя песен, а в нея се включила и самата Ивана.

Именно нейният оркестър акомпанирал на импровизирания дует върху хита от 80-те „Сурова нежност“, който е кавър на гръцка песен с български текст на бургазлийката Жива Кюлджиева, споминала се в края на миналата година.

Изпълнението на двете прими предизвика сензация сред присъстващите и повечето грабнаха телефоните си, за да запечатат паметния миг.

Бузукарката Стояна Николова също се включи на солото. Любопитна подробност е, че Ивана е родена в същия град, където и актуалният враг на Кичка – Айтос, пише вестникът.

Скандалът между Кичка Бодурова и Панайот Панайтов бил заради 272 лева272 лв. Точно толкова е сумата, която скара естрадните легенди Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, н…Jul 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!