Няма бивши първи дами: Мелания Тръмп засенчи всички с луксозна черна рокля на Valentino (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар и мандатът на Доналд Тръмп като президент на САЩ да бе доста спорен според някои, в едно нещо няма съмнение – Мелания Тръмпсе нарежда сред най-запомнящите се първи дами, които Америка познава! Бившата домакиня на Белия дом се разписа с поредната звездна поява и доказа, че такова нещо като бивша първа дама няма.

На 7 ноември семейство Тръмп бяха почетни гости на наградата Spirit of Lincoln , а приза спечели именно съпругата на бившия президент на САЩ. Събитието беше организирано от Републиканската партия в Палм Бийч, където се събра целият висш политически елит.

Мелания Тръмп се завърна! С новата прическа е по-прекрасна отвсякога (Снимки):Любимата Първа дама на американците, Мелания Тръмп , най-накрая бе видяна публично и по този повод т…Jun 28 2021vijti.com

Мелания в черно

51-годишната Мелания предизвика фурор с луксозния си тоалет , доказвайки на всички, че бивши първи дами няма. Стилистите ѝ бяха избрали за повода рокля с А-силует на италианската модна къща Valentino . Скромният тоалет изглеждаше елегантно и аристократично благодарение на перата на ръкавите. Косата на Мелания беше прибрана във висока прическа, а гримът й беше подчертан в областта на скулите благодарение на руж и хайлайтър.

Мелания рокля Валентино

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!