Миска спасява децата на отец Иван: Много хора помагат, но парите все не стигат, казва духовникът

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Много хора помагат, но парите все не стигат, казва духовникът
Дрехи и играчки дари Мис Северозападна България на приюта на отец Иван.
Красавицата Инес Петрова посети възпитаниците на духовника в монтанското село Якимово, за да ги зарадва с вещи от първа необходимост, сред които обувки и стоки за бита. Миската препълни голям автомобил с даренията и отпътува към приюта, където се срещна с местните малчугани. Към щедрата помощ тя добави и свои дрехи и любими вещи с надеждата, че ще зарадват някое изстрадало сърце. Нейни колежки от модния подиум също се включили в кампанията и разтворили широко гардеробите си.
Разпънаха на кръст отец Иван от Дома за сираци „Св. Николай” при манастира „Св. Троица” в софийското с. Нови ханСкандални снимки на известния като благодетел отец Иван от Нови Хан, разбуниха духовете във Фейсбук.…Sep 9 2019vijti.com

„През цялата година бяха събирани дарения от всякакъв вид. Те бяха доставени в селището, изградено от отец Иван, в което живеят много семейства, деца и възрастни хора в нужда и без възможности. Изключително много се радвам, че имах честта да подаря усмивки на хора, които имат нужда от такива. Благодаря и на всички, които се включиха в нашата кауза до момента. Нека бъдем добри хора!“, заяви прочувствено Инес. Тя добави, че през следващия месец ще бъде обявен старт на нова кампания и всеки, който иска да дари дрехи и играчки, може да се включи.
Като истински миска Петрова не пропусна да си направи цяла поредица от снимки до колата пред табелата Якимово с вещите и т.н. След като се окичи с короната Мис Северозападна България, Инес отпътува за Малайзия, където преди време представи страната ни на конкурса „Мис Туризъм Интернешънъл 2018“.

Пред колата с даренията

„Хубаво е, че много хората помагат – и миски, и мъже. Но парите все не ни стигат. Натрупали сме дългове от 15 000 лева. Започнаха да ми звънят и да си ги искат. Затова и сега отивам към банката – дано да има 5000 лева, че да ги дам на човека, който ни беше помогнал преди време“, коментира пред „България Днес“ отец Иван.
Духовникът с добро сърце обяви, че засега приютите в Якимово и софийското село нямат нужда от повече храна и дрехи. Но с настъпването на зимата положението вероятно традиционно ще се усложни. „Ако някой помогне, е добре дошло. Ако не – разчитаме на Божията подкрепа. Все ще се оправим някак си, както сме го правили и през минали години“, разсъждава философски за живота отчето.

Източник: Днес.БГ
Павлинка от приюта в Нови хан проплака: Отец Иван нападна мъжа ми, накара ме да излъжаПавлина, заради която наркоман рани отец Иван, разказа защо се е стигнало до нападениетоОтец Иван, к…Aug 22 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!