Павлинка от приюта в Нови хан проплака: Отец Иван нападна мъжа ми, накара ме да излъжа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Павлина, заради която наркоман рани отец Иван, разказа защо се е стигнало до нападениетоОтец Иван, който бе ранен вчера, навръх големия празник Успение Богородично, е отказал да лежи в бол…Aug 16 2019vijti.com

Истината е че, мъжът ми дойде да види детето. Отец Иван го извика и го нападна с бухалка. Мъжът ми изкара нож да се отбранява. Намеси се и Атанас, който после беше откаран в болница. Отец Иван и този Атанас започнаха да удрят Милен. Раницата му падна на земята, вътре имаше буркан с лютеница, който се счупи.
В мелето Атанас падна върху буркана и се наряза по гърба. От това му е раната, а не е наръган с нож. Отец Иван ми каза да разказвам пред журналистите и полицията, че мъжът ми е наръгал Атанас и е порязал него. Тази лъжа ми тежи. Затова като ми каза отец Иван да си ходя, не спорих с него“, разказва Павлинка пред TrafficNews.
„Сигурно е била на наркотици, когато ги е говорила тези неща“, заявява самият отец Иван, потърсен за коментар.
Според него Павлинка продължава да живее в приюта в Нови хан, заедно с 2-годишното си дете, и никога не е била гонена оттам.

Припомняме, че след инцидента Павлина, която стана повод за агресията на 26-годишния наркоман сподели, че бившият й приятел няколко пъти я е заплашвал и се е опитвал да я напада.
„Посягал е на мене, посягал е на детето. Няколко пъти му казах, че не искам да съм с него, но той ме заплаши, че ще ми вземе детето, ще направи да ме изгонят от тука нарочно, за да сме на улицата, за да го вземат малкия. Аз отказах с него да скитам и поради тази причина той полудя“, обясни Павлина.
Припомняме хронологията:
„Един наркоман, чиято жена и дете живеят при нас в приюта „Свети Николай“ искаше да ме заколи“. Това обяви екскузивно отец Иван минути след разигралия се екшън в манастирския комплекс в Нови хан.

„Този наркоман ме нападна, защото искаше да си вземе жената и децата, които миналата година потърсиха подслон при мен. Аз исках да го успокоя и му казах, че сега те ще живеят в приюта, той се ядоса, извади нож и налетя да ме коли, искаше да забие ножа в гърлото, аз замахнах с ръка и успях да отклоня ножа, който ме одраска по ухото“, описа екшъна свещеникът.
Извършителят е криминално проявен. Той е опитал да избяга, но беше задържан.
По неофициална информация на Канал 3 детето било в приюта заради тормоз, а бащата първо се скарал с майката, след което се нахвърлил на друг обитател на приюта.
Източник: fakti
Отец Иван: Наркоман едва не ме заколи„Един наркоман, чиято жена и дете живеят при нас в приюта „Свети Николай“ искаше да ме заколи“. Това…Aug 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!