Д-р Емилова посочи най-доброто сирене на пазара и предупреди за смъртна опасност

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Специалистката по лечебен глад и хранителни режими д-р Людмила Емилова отправи много сериозно предупреждение към мъжете в България. Тя заяви, че прекаляването със сирене за тях е много опасно, защото може да причини рак на простатата. Нещо повече, лекарката подчерта, че може да се подозира, че ако жените им ги хранят с този продукт, може и да е нарочно.

външна реклама

“Ако жените дават много сирене на мъжете си, може би мислят да ги премахнат”, това заяви д-р Емилова в предаването на Георги Любенов по БНТ. Крайното изказване беше направено напълно сериозно от лекарката.

В отговори на зрителски въпроси, д-р Емилова заяви, че за тези, които не могат без сирене, най-доброто е козето. Специалистката каза също, че веганската храна силно понижава рискът от миома.

Емилова се изказа доста скептично за фитнеса като начин за сваляне на килограми. Тя обясни, че упражненията без хранителен режим не носят никакъв резултат. За нея здравословното хранене е на първо място, защото само здравото тяло може да е в добра форма. “Без хранителен режим ще си останеш дебел и болен”, предупреди д-р Емилова. Тя коментира също, че хората, които ядат много, но не напълняват, не са непременно здрави. Те също могат да имат болести, причинени от неправилно хранене, предупреди специалистката.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!