Разкрепостените нрави на финалистката Надежда вбесиха зрителите: Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат се те!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Следващата седмица предстои да научим какво решение ще вземе Алек Младенов в романтичното шоу „Ергенът”. Което напоследък се превърна в шоу на развратни нрави. Показа ни как една майка на малко дете, зарязала сина си и влязла да търси публично голямата си любов пред очите на малкия.

Изпитанието, на което Алек подложи последните останали момичета бе да нощуват на палатка под звездите. Благодарение на шофьорските умения на Надежда кандидатките за сърцето на ергена се озоваха при него. А той ги очакваше да нощуват в къмпинг под звездите.

И всичко бе нормално до тук ако разкрепостената майка не бе решила да  стане по-рано и  да се напъха в леглото на обекта на чувствата си.

Поведението й не бе одобрено нито от съперничките й нито от зрителите пред малкия екран. Които написаха на страницата във фейсбук: Дали си дава сметка, че момченцето й може да я гледа по телевизията! Няма ли да се учуди на поведението на майка си, което не е възпитателно, нито пък е за пример, горкото дете!”, „Жалко за момченцето! Ако му бях татко веднага щях да си го прибера  нямаше да й дам да го гледа! То не бяха целувки и милувки, а накрая и в леглото му влезе!”Недопустимо е да гледа сина й какви ги върши!”, са само част на коментарите в социалната мрежа.

Източник:Хотнюз.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!