ГРЪМ! Най-малката ергенка Валерия Дакова попиля Алек с тези разкрития!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Валерия Дакова, която се превърна в безспорна любимка на много зрители, беше изгонена снощи от „Ергенът“. Мацката успя да се класира във финалната петица и сме сигурни, че успешно можеше да продължи до финал, ако сама не беше решила да си тръгне.

Това стана ясно от самата нея днес в ефир, когато сподели, че доста от нещата в риалитито, а и в самия Алек, не са й харесали. На първо място Валето призна, че е започнала отново да получава паник атаките, от които преди време се е била отървала и това наложило хоспитализирането й.

„Бях на системи в болница за кратко, но целият този хаос, режисура, камери, скандали… ми дойдоха в повече. Не беше моето място това, но поне натрупах опит. А и Алек, честно казано, ме разочарова“, разкри Валерия.

Според Дакова, най-отвратителното нещо у Младенов е бил фактът, че се е целувал до откат с всички участнички. „Не знам, но за мен това не е приемливо, не го намирам и за нормално. Гнусно ми е дори да си представя как ще се влюбя в мъж, който е олигавен от още десетина момичета преди и след мен“, коментира чаровницата.

И твърдо заяви, че изобщо не е успяла да опознае Алек дотам, че да пренебрегне себе си, заради него. За тези й думи тя получи адмирации от зрителите, защото сложи в джобчето си по-зрелите, но тройно по-глупави моми.

Източник: Crimesbg.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!