Никол: Знаех си, че съм най-добрата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея.

Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма кой знае какъв опит, освен курса изкаран в „Кордон бльо“. Практиката й също не е дългогодишна, буквално няколко месеца преди влизането й при шеф Ангелов. Но пък самочувствието, което демонстрира е за шеф-готвач от ранга на Ангелов най-малкото.

Аз влязох с нагласата, че няма да има жена по-добра от мен.

Но в последствие си призна, че самочувствието в повече й е попречило неведнъж да блесне.

Не веднъж съм си казвала, че това няма как да ме спъне, ще се справя и в същия момент се провалям. Когато шеф ти обърне чинията си казвах „О я слизай веднага на земята“. Колкото повече хвърчах, толкова повече ме шамаросваха.

Тотален непукист съм. Освен кучето друго няма какво да ме накара да се разплача. Обичам живота, обичам си приятелите, забавлявам се много, но въпреки това съм като кон с капаци. Напоследък нямам и много приятели, изолирам глупавите по далеч от мен.

За свой фаворит от останалите вътре момчета посочи Станислав.

Зрителите направиха доста трезва преценка за нея от това, което показа вътре в предаването.

С тоя характер само кучето й я търпи.

Много е гадно да си мислиш, че всеки път си права. То хубаво да си уверена в себе си и да си непукист, за това само кучето ти е останало.

Отмъщението на шеф Ангелов беше жестоко.Остави я да се излага дооооста дълго време.
Браво на шеф.Прецени я още в началото какъв въздух под налягане е и я остави сама да се закопае. С ориз🤣

Толкова самонадеян човек не бях виждала.Хубаво е да си силен,но силен със самозалъгване просто е вредно.Освен това лъжеш и другите с тази самонавитост, с това вечно изповядване :да,да,да…и винаги се оказваше накрая не,не…Всяка жаба да си знае гьола!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!