Великите „Скорпиънс“ ще забият в с. Могилово

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Германските легенди „Скорпиънс“ идват в България. Това ще се случи на фестивала в долината на виното край с. Могилово, който ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) догодина.

„Скорпиънс“ са първата група, която се включва в третото издание на „Midalidare Rock In The Wine Valley“. Селото е на около 80 км от Пловдив.

„Щастливи сме, че можем да започнем именно със „Scorpions“, които нямат нужда от представяне. Истински легенди на рок музиката, които за първи път в България ще изпълнят песни от последния си албум „Rock Believer“ и разбира се всички класики, които всички ние знаем и пеем“, споделят организаторите.

„Scorpions“ продължават своето световно турне, с което освен новия им 19-и студиен албум, отбелязват и 50 години от дебютния им „Lonesome Crow“. Именно в „Rock Believer“ групата за първи път работи с бившия барабанист на „Mötorhead“ Мики Ди.

„Записахме новия албум на живо заедно в една стая, както се правеше през 80-те“, споделя вокалът на бандата Клаус Майне, а китаристът Рудолф Шенкер допълва: „Това да сме отново на турне с групата и да свирим пред хиляди хора, представяйки им новата ни музика е нещо много специално в кариерите ни“.

„Scorpions“ са рок групата номер 1 в Германия и една от най-важните рок банди в целия свят. Те са продали над 120 милиона копия от албумите си, правили са над 5000 концерта и са създатели на вечната класика „Wind Of Change“, доминирала музикалните класации в целия свят, както и на хитове като „Rock You Like A Hurricane“, „Still Loving You“, „Send Me An Angel“ и много други. Носители са на множество награди, както и имат звезда на „Hollywood Rock Walk of Fame“.

Естрадната легенда Ани Върбанова обрана от мъжа сиОбичаната естрадна певица Ани Върбанова възобнови кариерата си и се прибра обратно в България след д…Apr 27 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!