Мъж изпадна в шок, след като самотна майка го сграбчи за гениталиите и му отправи неприлична закана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Страстна фенка на „Манчестър Сити“ я грози затвор, забрана за посещаване на всякакви футболни мероприятия и дори вписване в регистъра на сексуалните насилници, след като е сграбчила за тестисите фен на „Евертън“ по време на мач от английската Висша лига.

За 40-годишната Джема Уайтсайд, майка на 6 деца, има данни, че е била „тежко пияна“, когато извършила акта, непосредствено след който се обърнала към мъжа и му казала: „По-късно ще те ч***м, макар да не ти знам името“.

След случката мъжът незабавно е подал оплакване в полицията, признавайки, че е бил „шокиран“ от действията на жената.

Очаквах да започне мачът, когато изведнъж някаква жена се появи зад мен, прокара ръка между краката ми и ме стисна за тестисите. Тогава извика в ухото ми: По-късно ще те ч***м, макар да не ти знам името. Бях в шок! Намерих полицай на стадиона и му разказах какво е станало. Знаех къде седи жената и заведох униформения при нея, разказа 40-годишният потърпевш, цитиран от „Мирър“.

Униформеният, извършил ареста на Уайтсайт, заяви, че тя е била „доста пияна“, тъй като се държала неадекватно на мястото си и постоянно викала по хората около себе си.

Джема Уайтсайд я заплашва затвор, ако бъде призната за виновна в извършването на сексуално престъпление (J. Whiteside/Cavendish Press)

По време на съдебния процес тя отхвърли обвиненията, че е била пияна, както и че някога е изричала, че „ще чу*а някого“.

Никога не съм казвала подобно нещо. Аз съм майка на шест деца. Когато не се занимавам с децата си, футболът е единственото, което ме интересува, заяви в своя защита Уайтсайт.

В крайна сметка магистратите пуснаха Уайтсайт под гаранция до произнасянето на присъдата ѝ следващия месец. Ако бъде призната за виновна, жената я грозят до 10 години затвор.

Майка изпя песен на умиращия си син, последвалото шокира и лекаритеЛюбяща майка от Великобритания изпя песен на умиращия си син и го върна към живота, съобщава The Mir…Nov 23 2022vijti.com

Владимир Василев

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!